Technical Support Specialist med servicekänsla – Cambio

Mar 12 - Apr 30
09:21

Vill du vara med på resan och hjälpa till att ta fram dagens centrala IT-stöd inom vården till nästa nivå? Cambio söker en Technical Support Specialist med utpräglad känsla för service och ett genuint intresse för mjukvara och felsökning!

Om tjänsten

Du arbetar i en grupp med härliga kollegor inom avdelningen Service Delivery. Service Delivery är en viktig del i Cambios erbjudande, du kommer ha en central roll som kräver snabb återkoppling och god kontakt med våra kunder. I rollen som Technical Support Specialist kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av inkommande ärenden och teknisk analys. Du är företagets ansikte utåt och kommer att ha mycket kontakt med våra kunder. Vi arbetar vi även med såväl egenutvecklade som externa verktyg. För rätt person finns det möjligheter att kombinera arbetet med projekt eller processarbete som gagnar de övriga inom avdelningen. Arbetet sker i stor utsträckning enligt principerna inom ITIL.

Om dig

Du har examen såsom civilingenjör, högskoleingenjör, kognitionsvetare eller systemvetare med datavetenskaplig inriktning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av databaser och programmering, gärna inom Java samt mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. För att bli framgångsrik är det viktigt att du trivs i en grupp med mycket driv och ansvar. Du utmanas av en ständig ström av intellektuellt utmanande arbetsuppgifter där resultatet ofta är av avgörande karaktär. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig med kundfokus och driv, som gillar att ge professionell service anpassad efter olika kunders specifika behov. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Som person är du lugn och kan arbeta metodiskt i en miljö med flera ärenden och processer parallellt.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast. Tjänsten är placerad i Linköping och är på heltid.

Om Cambio

Cambio Healthcare Systems är ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien. Vi är 600 medarbetare med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla bra IT-lösningar, specialiserade för hälso- och sjukvården. Inom Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”. Cambio går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Cambio för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!