Teknikinformatör – Cambio

Mar 12 - Apr 30
09:31

År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrennomerad och väletablerad leveratör på den Nordiska marknaden. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
Som Teknikinformatör hos oss kommer en av dina viktigaste arbetsuppgifter vara att se till att våra lösningar realiseras för slutanvändarna i vården. Du ingår i ett team där uppdraget följer COSMIC:s ständiga utveckling. Tillsammans med ditt team och produktansvarig identifierar och dokumenterar ni löpande uppdateringar och nyutveckling av COSMIC. En del av arbetsuppgifterna kommer även vara att hantera ärenden i vårt ärendehanteringssystem JIRA.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Du kommer att bli en del av ett team på en arbetsplats där vi har mycket trevligt tillsammans. Kulturen kännetecknas av ett modernt och coachande ledarskap, respekt, flexibilitet, ständig förbättring, en hög grad av självstyre samt att vi månar om varandra som kollegor och medmänniskor. Dina dagar på Cambio blir omväxlande och stimulerande.

Våra förväntningar
Vi ser att du har flera års erfarenhet av att arbeta, eller har arbetat, med dokumentation för mjukvarusystem, är van vid att jobba i CMS-verktyg och har stark förståelse för teknisk information. Du har goda kunskaper i MS Word och erfarenhet av Office 365. Vi tror du du har högskoleutbildning, yrkesutbildning eller motsvarade inom vård, IT eller teknikinformation.

För att trivas hos oss är du en lagspelare som kan driva arbetet både självständigt och i team, samtidigt som du har förmågan att kunna prioritera ditt arbete och har ett öga för detaljer. Du talar och skriver utmärkt svenska och engelska och har kunskapen att skriva både tydligt och pedagogiskt för att kunna nå ut till olika målgrupper.

Har du kunskap i verktyg som JIRA, Confluence och Memsource eller ett intresse för termer är det ett plus.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park.

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”. Cambio går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef.