TEKNIKINFORMATÖRER – ERFARNA OCH JUNIORA TILL TEAMET

May 24 - Jun 16

DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR

Vi söker löpande efter både juniora och erfarna teknikinformatörer till uppdrag hos våra kunder inom industri och försvarsindustri i Östergötland. Vi arbetar både med traditionell teknikinformation och med digitaliserade lösningar för eftermarknad. Vi matchar din kompetens med rätt uppdrag och kund!

Att arbeta som teknikinformatör innebär att producera och hantera teknisk information under en produkts hela livscykel, från konstruktion till drift och underhåll. Arbetet innebär att samla in information för maskinsystem, anläggningar eller produkter för att sedan analysera, strukturera och anpassa informationen för olika målgrupper.

Teknikinformatören arbetar både i grupp och enskilt med mycket kontakt med sakkunniga hos uppdragsgivaren för att ta emot, söka och/eller verifiera den information som ska bearbetas. Exempel på information är driftinstruktioner, underhållsdokumentation, ritningar, reservdelskataloger samt rutiner av olika slag.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Du bör ha en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå, gärna med inriktning maskinteknik eller kognitionsvetenskap. Det är en fördel om du har arbetat med service och underhåll, som mekaniker eller har erfarenhet från försvaret. Att du är nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar tar vi för givet, men vi vill även att du kan analysera, planera och strukturera ditt arbete utifrån givna förutsättningar samt är intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt.

I dina uppdrag bidrar du med ditt engagemang, din sociala kompetens och höga ambitionsnivå. Vi söker dig som har ett driv och vilja att leverera. Du är bra på att bygga relationer och kommunicera med olika personligheter och sprider gärna din positiva energi och kompetens i din arbetsgrupp. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.