Teknisk projektledare med fokus på machine vision – Combitech

May 8 - Jun 9

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM TEKNISK PROJEKTLEDARE

Combitech är just nu inne i en expansiv fas och behöver förstärka vår verksamhet med en teknisk projektledare som är intresserad av att leda spännande utvecklingsprojekt. I din roll som teknisk projektledare leder du projekt som ställer krav på att önskad projektnytta realiseras genom tekniska lösningar. Detta kräver god kommunikativ förmåga och teknisk förståelse och du kommer att ha en nyckelroll gentemot involverade intressenter. Arbetet genomförs oftast i projektform på uppdrag hos våra kunder. Vid sidan av kunduppdrag finns det även utrymme för dig att påverka vår egen arbetsmetodik. Vi uppmanar till djärvt nytänkande.

Vi söker dig  med en bred teknisk profil som kan fungera som en brygga mellan verksamheten och teknologi. Därför har du en övergripande förståelse för naturen av IT-lösningar. Du ser helhetsbilden.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning eller teamledning från utvecklingsprojekt. Din övriga erfarenhet omfattar med fördel övergripande arbete med IT som kan avse ett brett spektrum av inriktningar, allt från IT-projektledning till IT-arkitektur eller mjukvaruutveckling. Dina kunskaper genomsyras av teknisk förståelse kombinerat med vanligt förekommande modeller och ramverk inom IT-domänen. Erfarenhet av bildbehandling, Machine Vision eller Machine Learning är meriterande. I grunden har du har en akademisk examen inom IT, exempelvis som ingenjör, systemvetare eller annan jämförbar inriktning. I rollen som konsult krävs det att du tycker om att interagera med andra människor. Du är en lagspelare och prestigelös samtidigt som du är bekväm med att peka ut riktningen med hela handen; förmågan att leda andra är viktig. Du finner stor mening i att utveckla samhällsviktiga aktörers förmåga att leverera effektiva och robusta tjänster. Relevanta certifieringar är meriterande (exempelvis Scrummaster, ISTQB, IPMA, PMI, PRINCE2, ITIL, PM3, TOGAF och andra jämförbara certifieringar).

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!