Testutvecklare för Axis Communication

Aug 5 - 18

Vårt nyetablerade R&D-kontor i Linköping växer och vi söker flera duktiga kollegor. Hos oss får du vara med och bygga något stort, med alla möjligheter att påverka, komma med idéer, skapa och sätta din prägel på vår site. Här finns kombinationen av den entreprenöriella, familjära känslan i det lilla start-up bolaget och den styrka och trygghet som följer med det större, väletablerade företaget. Till stöd och ivrig hjälp finns självklart också alla kompetenta medarbetare på huvudkontoret i Lund som gärna delar med sig av sin kunskap.

Fokus för vår site i Linköping ligger på mjukvara i allmänhet och cloud i synnerhet, inklusive kvalitetssäkring. Siten har ett helhetsansvar för sina projekt, rör sig snabbt och fattar egna beslut. Vi utvecklar övergripande helhetslösningar och system för att hantera och analysera video – hjärnan i våra intelligenta säkerhetslösningar.

 

DIN ROLL

På Axis står alltid kvaliteten i fokus och som testutvecklare har du en central roll i att säkerställa denna.

Du kommer att arbeta i ett litet team med stor påverkan. Eftersom du är med från start innebär det ett brett arbete där man uppmuntras att våga ta sig an nya saker. Det innebär också att du förväntas vara med och skapa nya rutiner och ta fram bra sätt att arbeta på.

Vi befinner oss i en framtidsbransch där vi är världsledande vilket innebär att du som testare inte bara har en viktig roll i utvecklingen av Axis lösningar utan du får också vara med och påverka branschen i sin helhet. Vi är måna om att vara öppna och arbeta över organisatoriska gränser och nära utvecklingen – det blir både roligare och ger bättre resultat!

Det är också viktigt för oss att ligga i framkant och bana väg för avancerad och nyskapande teknikutveckling. För att främja innovationen arbetar du, tillsammans med ditt team, under stor frihet och vi har stor tillit till dig, ditt val av approach till uppgiften och din förmåga. Genom att ständigt lära oss, undersöka nya testmetoder och arbetssätt får vi en världsledande innovationskraft och de bästa lösningarna på marknaden.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av mjukvarutestning och/eller utveckling och har god insikt i testning på alla nivåer. Du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen som innefattar programmering och nätverk, eller har skaffat dig dessa kunskaper på annat sätt. Tidigare erfarenhet av att ha implementerat och använt automatiserad testning är önskvärt. Du har kunskap om agila principer och erfarenhet av flera olika verktyg som normalt är del av continuous integration.

Som person är du öppen, nyfiken och har ett starkt teknikintresse. Du är ansvarstagande och initiativrik och har lätt att se vilka uppgifter som bör prioriteras för att våra utvecklingsteam ska kunna jobba mer effektivt framöver.

Axis präglas av en öppen och hjälpsam kultur där innovationen främjas av snabbrörlighet och korta beslutsvägar. Vi tror och hoppas att det är en miljö där du kommer trivas och utvecklas.

 

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan.

 

ANSÖK NU!

Tycker du att detta låter spännande? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den 18 augusti 2019.

Är du nyfiken, eller har några frågor,
så kontakta gärna teamchef Rickard Hermansson på +46 70 847 00 21.

Vi ser fram emot din ansökan!