Var med och utveckla FindOut Technologies i Linköping! Är du en av dem?

May 17 - Jul 17

 

Nu när vi startar upp verksamheten i Linköping söker vi fler medarbetare. FindOut finns etablerat i Stockholm sedan 2004 och har under alla dessa år arbetat för att hjälpa produktutvecklingsföretag att bli effektivare.

Vi söker nu medarbetare som inte behöver vara torra bakom öronen då vår nya kontorschef gillar att simma. Vill du få bra flyt i din fortsatta karriär och inte drar dig för att dyka ned i koden eller produktutvecklingskedjan? Känns det som du idag simmar mot strömmen? Är du en fena på visualisering med hjälp av modern teknik? Är du ute på djupt vatten ibland? Bra, det gillar vi!

Vi värdesätter att du har egna idéer, tar initiativ och att du vill vara med och påverka. Vi tror på balans i livet och att ha kul på jobbet! Du kommer att erbjudas omväxlande arbetsuppgifter beroende på kundefterfrågan och egna preferenser. FindOut värderar diskussioner om etik och moral som vi gärna pratar mer om under vårt första möte.

Profil: Mjukvaruutvecklare

Vi söker dig som har erfarenhet av mjukvaruutveckling, med bakgrund från någon teknisk utbildning eller har motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet inom området, men det är inget krav då vi värderar såväl teknisk kompetens som potential och social talang.

Ju mer av nedan du har i din erfarenhetsbank desto mer intressanta är vi för varandra:

  • Programutveckling i Java och andra objektorienterade språk
  • Webbteknik frontend – HTML, CSS, Javascript, webbramverk
  • Testmetodik, versionshantering, byggsystem, kodgranskning etc.
  • Mobilutveckling – webb, Android, iOS

Har du erfarenhet av webbteknik backend – REST-tjänster, databaser, webbservrar, applikationsservrar, kommunikation/integration med andra system är det meriterande. Ligger din kompetenstyngd på just ”backend” så är du också mycket intressant för oss.

Profil: Projektledare / Verksamhetsutvecklare

Du har arbetat flera år inom produktutveckling och förstår skillnaden mellan små- och storskalig utveckling. Du kan ha arbetat som projektledare/verksamhetsutvecklare/chef där du insett behov av och drivit visualiseringsstöd i produktutveckling. Vi ser att du som sökande ska ha kunskap om moderna utvecklingsmetoder/processer som t.ex. Scrum, Agilt tänk, Lean, LeSS, SAFE. Har du även intresse för att prata med kunder och ta del i säljarbetet så ska du söka till oss.

Till sist: För oss är det viktigt att du gillar det FindOut har att erbjuda dig som anställd och vice versa. Kika gärna in på hemsidan: http://www.find-out.se

Skicka din ansökan till rekrytering@find-out.se. Vi pratar med kandidater löpande!
För mer information om tjänsterna, kontakt gärna rekryterande chef Helena Gällerdal 0730-436127