Vi söker flera Mekanikkonstruktörer! – Väderstad

May 31 - Jun 23
Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus, vår produktutvecklingsavdelning. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel och arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. 
Vill du utveckla framtidens lantbruksmaskiner tillsammans med oss? Vi söker nu flera nya medarbetare som tycker det är riktigt kul med konstruktionsarbete och som vill få möjlighet att utvecklas inom flera teknikområden. 
Som konstruktör på Väderstad kommer du snabbt märka att vi är ett internationellt men samtidigt jordnära företag. Hos oss kommer du nära såväl kund som produkt och arbetar både med nyutveckling och förbättringar av befintliga produkter. Du blir en del av ett team med specialistkunskaper inom maskinutveckling, där fokus ligger på mekanisk konstruktion med en spännvidd från tyngre svetsade konstruktioner till ren finmekanik. Då teamet tekniskt ansvarar för hela produkten, kan även hydraulik och elsystem till viss del ingå i arbetsuppgifterna.
Vi vill jobba med dig som har en utbildning på högskolenivå inom maskinteknik eller som har fått motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vi ser positivt på om du arbetat några år med mekanisk konstruktion och produktutveckling, men välkomnar även dig som precis är klar med din utbildning. Är du bekant med Creo blir vi extra glada men viktigast är att du har kunskaper i likvärdigt CAD-verktyg.
Är du en person som tar ansvar, gillar teamwork och som får energi av att klura på nya lösningar? Perfekt! Då kommer du snabbt att finna dig tillrätta hos oss.