Vill du utveckla framtiden inom telekom, jobba som Mjukvaruutvecklare hos Dfind IT!

Jun 8 - Aug 8 2017
08:19

Dfind IT i Linköping utökar just nu sin konsultverksamhet och söker därför flera duktiga ingenjörer till vår kund inom telekombranschen. Vi söker både dig som är nyutexaminerad och som vill komma ut i arbetslivet men även dig med erfarenhet som önskar nya utmaningar!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en examen som civil- eller högskoleingenjör inom relevant område, såsom exempelvis Datateknik eller Teknisk fysik och elektroteknik.

Som sökande ser vi att du har ett genuint intresse för nya tekniker och programmering. Sitter du hemma och programmerar på fritiden är det självklart ett plus. Ditt personliga intresse för programmering och för att utvecklas kommer att väga upp eventuell avsaknad av arbetslivserfarenhet. Samtidigt är erfarenhet som konsult och kundvana är ett stort plus.

Efterfrågade kompetenser är främst inom C++, men även C samt Java.

Som sökande är det ett krav att uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som konsult är det viktigt att du är utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. Du drivs av att arbeta med andra kompetenta medarbetare för att tillsammans bidra till utvecklingen av framtidens teknik. Som person är har du en god analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du är även initiativrik och drivande i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omfattning

Alla våra anställningar är tillsvidare och inleds med en provanställning. Du blir anställd på IT-avtalet med fast månadslön och en trygg anställning. I detta uppdrag kommer du att bli överrekryterad till vår kund efter sex månader.

 

Om företaget

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt

För mer information kontakta gärna Jimmy Merell (Business Manager) på jimmy.merell@dfind.se eller 0733-57 36 97 alternativt Sebastian Dejler (Rekryteringskonsult) på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-290605.