Lunch menu

Wednesday, January 16

Brödernas kök

  • Medelhavssallad med pasta
    och pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bouillabaisse- sydfransk fiskgryta
    med fänkål, saffran samt kokt potatis
  • Gård: Biff a la Lindström med skysås,
    saltgurka samt rostad potatis
  • Äng: Majsplättar med bönsalsa
    och lökfrästa haritcot verts
  • Pasta: Tagliatelle med bacon, tomat,
    basilika och kronärtskocka
  • Sallad: Matvetesallad toppad
    med kycklingfilé, rostad majs och chilimajo

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff med tzatziki,
    balsamicosky & grekisk sallad
  • Fiskgryta "Bouillabaisse" med ris & aioli
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås
    & riven ost
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili
    & cocosmjöl
  • Pasta: Spaghetti Bolognese
    med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Tomat och vitlöksbakad kalkon
    med ädelostpasta och babyspenat
  • Veckans Kött: Pepparstekt flankstek
    med rostade rotfrukter och rödvinssky
  • Under Ytan: Fiskgryta med fänkål
    och musslor samt chiliaioli
  • Veckans Vegetariska: Kikärtsbiff
    med ugnsbakade grönsaker och paprikacreme

La Fontana

  • Flankstekt med ugnsbakad potatis
    och bearnaisesås
  • Pastagratäng med kyckling och mozzarella.

Scandic Väst

  • Boeuf bourguignon
  • Panerad spätta serveras
    med dansk remouladsås
  • Bulgursallad

P2 Restaurang & Catering

  • Isterband med persiljestuvad potatis
    och rödbetor
  • Fiskgryta med fänkål, tomat
    och saffransaioli
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Korvstroganoff med ris
  • Chevregratinerad rödbeta
    med äpple- och rödlökscreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

More lunches available at

  • Mamma Mia
  • Torget i Vallastaden
Wednesday, January 16