Lunch menu

Thursday, April 26

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad med kyckling
    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Ångad torskfilé med rotsaksjulienne, vitvinsås och dillslungad potatis
  • Gård
    Pannbiff med tre sorters lök, skysås, lingon och stekt potatis
  • Äng
    Pasta pesto med soltorkad tomat, kronärtskockor och ost
  • Sallad
    Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Biff Rydberg på Albins vis
    av kryddbakad högrev och råstekt potatis, serveras med dijongrädde och färsksaltad gurka
  • Veckans kött
    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise
  • Veckans under ytan
    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli
  • Veckans vegetariska
    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

Mjärdevi Pizzeria & Mat

Torget i Vallastaden

  • Tapenadöverbakad Spätta
    med bulgursallad och tomatbuljong
  • Veckans veg
    Fritata med tomat, svamp, lök, potatis. Serveras med skottsallad
  • Fler rätter serveras hela dagen
    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Ärtsoppa med pannkakor
  • Kummel med balsamico svamp & syrad lök
  • Wokade nudlar

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk
    med rostad blomkål, kapris, lök och brynt smör
  • Kalops med rödbetor och kokt potatis
  • Varmrökt lax
    med kall dill- och romsås samt kokt potatis
  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Parmesangratinerad rotselleri med örtsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, April 26