Lunch menu

Thursday, April 2

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad lättrimmad torskfilé med vitvinsås
    picklad rödlök och persiljepotatis
  • Gård: Italiensk pannbiff med rosmaringräddsås
    och parmesanpotatis
  • Äng: Kumminrostad blomkål
    med hummus och bulgurpilaff
  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle
    med oliver, kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. A. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    & toppad med gremolata-aioli, samt
 kladdkaka med vispgrädde
  • 2. B. parmesanbakad kycklingfilé med rödvinssky
    serveras med potatisgratäng
  • 3. sprödbakad kapkummelfilé med ört-creme
    serveras med kokt potatis & citron
  • 4. Indisk: butter chicken med cashew-nötter
    Vegan: mixed vegetables
  • 6. wokad biff med svartpeppar
    & färska grönsaker
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg: 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Skogssvampsoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Husmans Låda med fläsknoisette
    potatismos, bacon-& rödvinssås, kryddsmör
  • Veg: Ärtsoppa/Skogssvampsoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: med strimlad rostbiff i gorgonzolasås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Viltlasagne med babyspenat och svamp
  • Veckans under ytan: Västkustwallenbergare
    med dillpicklad gurka och örtcreme samt grovkrossad amandine
  • Veckans vegetariska: Vårrullar med nudelsallad
    rostade sesamfrön och soyamajonäs

La Fontana

  • Husets wallenbergare med potatismos, gräddsås
    gröna ärter och lingon
  • Flankstek med klyftpotatis och chimichurrisås

P2 Restaurang & Catering

  • Fläskfilégryta med champinjoner
    lök och bacon samt ris
  • P2:s Bouillabaisse med aioli
    och surdegskrutonger
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Köttfärslimpa med gräddsås
    pressgurka , kokt potatis och lingon

More lunches available at

Thursday, April 2