Lunch menu

Friday, March 22

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Vitvinsbakad flundrafilé med grön ärthummus och persiljeris
  • Gård
    Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv) med chilibearnaise och friterad potatis
  • Äng
    Krämig grönsaksgryta med fänkål och aubergine samt örtris
  • Pasta
    Tagliatelle med sidfläsk, tomat, basilika och kronärtskocka
  • Sallad
    Couscoussallad toppad med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • fläskfilé black & white
    peppar- & bearnaisesås, serveras med stekt potatis
  • Havets wallenbergare (torsk- & laxfilé)
    med skirat smör, picklad fänkål, gröna ärtor & potatismos
  • Indisk: south indian chicken korma
    serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg. 1: indisk chenna masala
  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg. 3: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg. 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker
    & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grillspett "Souvlaki" med tzatziki
    grekisk sallad & klyftpotatis
  • Köttfärspaj med chilicreme
    samt tomat-& löksallad
  • Veg: Grönsaksspett med tzatziki
    grekisk sallad & klyftpotatis
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & sweet chili
  • Pasta: med rökt lax & spenat i vitvinssås

Restaurang Matkultur

  • Biffchili med majscreme
    och vitlöksbröd samt picklad lök
  • Veckans kött: Helstekt Onglet
    med ugnsbakade grönsaker och peppargräddsås
  • Veckans under ytan: Pocherad fisktimbal med ragu
    på gräddkokt amandine fänkål och babyspenat
  • Veckans vegetariska: Bönbiff
    med Libanesisk couscous samt citronaioli

La Fontana

  • Kalvytterfilé med stekt potatis och rödvinssås

Scandic Väst

  • Rotsellerisoppa smaksatt med tryffel
  • Vegetarisk lasagne med zucchini
    och soltorkad tomat samt friterad spenat
  • Havskräftbakad lubb med fänkålscrudite och selleripure
  • Kalvcuvette med vispat vitlökssmör och rödvinssås
  • Potatisgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos, lingon och ärtor
  • Kycklinggryta “Thai” med cocosmjölk och ris
  • Indisk quorngryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

More lunches available at

  • Mamma Mia
  • Torget i Vallastaden
Friday, March 22