Lunch menu

Thursday, October 19

Brödernas kök

  • Soppa
    Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Sallad
    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Stekt panerad rödspätta
    med dansk remouladsås, citron och kokt potatis
  • Lasagne al forno
    med lök- och tomatragu samt riven ost
  • Gratinerad broccoli
    serveras med sotad palsternacka och morot
  • Krämig sallad på potatis, dijon och purjo
    toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)
    med tillbehörsbuffé
  • Mustig ungersk gulaschsoppa
    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
  • Halstrad färsk laxfilé
    toppad med fänkålsallad, serveras med kall romsås, kokt potatis & citron
  • Veg
    indisk green gram curry
  • Veg
    wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg
    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg
    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  • Indisk
    punjabi chicken masala, serveras med ris & raita
  • Grill
    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
  • Asiatisk lunchbuffé

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Lasagne
    med coleslawsallad
  • Gravad lax
    med dillstuvad potatis
  • Veg
    Ärt/Broccolisoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Wok
    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Högrev med ragu
    på spetskål rödlök och äpple samt rödvinssås
  • Veckans kött
    Oxkind med potatis och svartkålsterrine samt savoykål i två serveringar och äppelsky
  • Veckans under ytan
    Lättrimmad torsk med citronemullsion och dillslungade rotfrukter
  • Veckans veg
    Bakad blomkål med kaprishollandaise och potatisterrine

Torget i Vallastaden

  • Fiskgryta
    med kokt potatis och aioli
  • Veckans veg
    Ugnsrostad jordärtsskocka med trattkantareller och spetskål
  • Veckans veg
    Bakade betor med pumpapuré och rostade pumpafrön

More lunches available at

Thursday, October 19