Lunch menu

Thursday, February 22

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad
    med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Panerad rödspätta med skagensås, citron samt smörslungad potatis
  • Gård
    Örtfyllda järpar med gräddkokta kantareller, saltad gurka och persiljepotatis
  • Äng
    Pizza med tomat, ost, paprika, aubergine samt ärtskott
  • Sallad
    Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Högrevschili
    med rostad majscreme och vitlöksbröd
  • Veckans Kött
    Bbq-bakad secreto av utegris med rostad sötpotatis samt äppel och rödlökstzatsiki
  • Veckans Under Ytan
    Ugnsbakad lax med dillhollandaise samt ljummen sallad på amandinepotatis, babyspenat och rödisor
  • Veckans Vegetariska
    Rödbetsbiffar med chevrecreme och bakad palsternacka

Mjärdevi Pizzeria & Mat

Torget i Vallastaden

  • OBS Kvällsöppet
  • Smörbakad sej
    med gurka, dill, brynt smör och kokt potatis
  • Veckans veg
    Bönchili med ris och gräddfil med lök
  • Högrevsburgare i Brioche
    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes
  • Bönburgare
    med picklad morot, sallad, aioli och pommes
  • Wrap med BBQ-bakad bringa,
    med cole slaw, srirachamayo och pommes
  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,
    timjansmayo, picklad lök och pommes
  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,
    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Biff ala lindström med pressad gurka & lingon
  • Fisk & skaldjursgryta med saffran & aioli
  • Vegetarisk pizza
Thursday, February 22