Lunch menu

Friday, January 24

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare med hummersås
    potatispuré och gröna ärtor
  • Gård: Husets hamburgare med bröd,
    dressing, lök, saltgurka och friterad potatis
  • Äng: Krämig medelhavspasta
    med soltorkad tomat, oliver, paprika och kapris
  • Pasta: Fusilli tricolore
    med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner
  • Dessert
    Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad entrecôte med choronsås (bearnaise
    smaksatt tomat), serveras med friterade lökringar stekt potatis
  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med skagensås
    serveras med kokt potatis
  • Indisk: chettinadu chicken curry
  • Vegan: green beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel
    med rödvinssås, bearnaise & ärtor
  • Fish Taco med tortilla, mangosalsa
    guacemole samt kål & limesallad
  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel
    med bearnaise & ärtor
  • Wok: Kyckling med strimlad svartkål
    grönkål & thai basilika
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • BBQ-bakad karre med rostad potatis
    och kryddsmör samt friterad lök
  • Veckans kött: Entrecote med brynta haricot
    verts, rostad potatis och kryddig tomatsky
  • Veckans under ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Tabbouli på matvete
    med rostad blomkål och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • SPECIALBUFFÉ
  • Stekt fläsk med purjolök
  • Köttfärsspett med tzatiki
    och stekta grönsaker
  • Grillad Entrecôte med klyftpotatis
    och rödvinsås

Scandic Väst

  • Köttfärslimpa på nötfärs serveras
    med gräddsås, gelé & pressgurka
  • Ugnsbakad kummel serveras
    med brynt smör
  • Linsgryta

P2 Restaurang & Catering

  • Lammfärsbiff med råstekta rotsaker
    och tzatziki
  • Morotsbiff med chili och ingefära
    samt matvetesallad
  • Oxkind ”Bourguignon” med bacon
    champinjoner, lök och potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjurskorv, blomkål- & potatispuré
    smörad svartrot, friterad lök
  • Smokey BBQ chicken burger, brioche
    stekta pimiento de padrón, riven grana padano
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev
    ”BBQ glaserad”, brioche, coleslaw, ädelost, pommes
  • Vegetarisk: Potatis- & citronkrokett, tångkaviar
    stekt kungsmussling, körvelmajonnäs

Pinoccio

  • Laxfilé med grönsaker
  • Helstekt fläskfilé serveras
    med gorgonzolasås
Friday, January 24