Lunch menu

Friday, August 18

Brödernas kök

  • Soppa
    Brödernas Gulaschsoppa
  • Sallad
    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Ugnstekt dublett på lax och rödspätta med vitvinssås och spenatpotatis
  • Gård
    Fläskfilé, choritzo och bacon i gräddig rosépepparsås samt vildris
  • Äng
    Falafel med kumminyoghurt och ljummen matvetepytt
  • Sallad
    Kycklingsallad med pasta, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Schnitzel cordon bleu
    med bearnaisesås, serveras med gröna ärtor & stekt potatis
  • Ugnsgrillad laxfilé
    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron
  • Ga xao xa
    vietnamesisk kyckling med citrongräs)
  • Kaeng phet gai
    thai rödcurry-kyckling
  • Friterad kyckling
    med sötsur sås eller currysås
  • Indisk
    pepper chicken, serveras med ris & raita
  • Veg
    indisk dal thadka
  • Veg
    wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg
    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg
    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill
    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel
    med rödvinssås, bearnaise & ärter
  • Tacobuffé
    med tillbehör
  • Veg
    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok
    Kyckling med thai basilika & ingefära
  • Pasta
    med räkor & grönsaker i curry
  • Grill
    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

More lunches available at

Friday, August 18