Lunch menu

Monday, August 21

Brödernas kök

  • Soppa
    Kycklingsoppa med rotfrukter
  • Sallad
    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Gräddig fiskgryta med smak av saffran och vitt vin serveras med dillpotatis
  • Gård
    Pannbiff med confiterad lök, skysås, lingon och rostad potatis
  • Äng
    Krämig pasta med kikärtor, chili och purjo
  • Sallad
    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta
    med nacho-chips & guacamole, serveras med ris
  • Ugnsgrillad svensk fläskkarré
    med äppelcidersås, serveras med ugnsrostad potatis
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk
    Stekt panerad rödspättafilé med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk
    Nadan kozhi curry, serveras med ris & raita
  • Veg
    Indisk chenna masala
  • Veg
    Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg
    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg
    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill
    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé
    med remouladsås
  • Kycklingryta "Flygande Jakob"
    med bacon, banan & jordnötter
  • Veg
    Grönsaksgryta med strimlad quorn samt banan & jordnötter
  • Wok
    Fläskfilé fräst i sesamolja, chili & vitlök
  • Pasta
    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett
    med senapsgräddsås och stekt färskpotatis samt lökbrässserade bönor
  • Veckans kött
    Helgrillad fläskfile med potatis och skogssvampstortilla samt lökfrästa bönor och äppelsky
  • Veckans under ytan
    Flundra med kräftsås och morötter samt friterad spenat
  • Veckans vegetariska
    Bakad blomkål med pepparrotshollandaise

More lunches available at

Monday, August 21