Lunch menu

Wednesday, October 18

Brödernas kök

  • Soppa
    Rostad Paprikasoppa
  • Sallad
    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Gratinerad sejrygg
    med hummersås, smörkokta rotsaker och potatisstomp
  • Ostpanerad fläskschnitzel
    med paprikasky samt purjolökspotatis
  • Stekt kidneybönbiff
    med ruccolacreme och purjolökspotatis
  • Krämig sallad på potatis, dijon och purjo
    toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk
    stekt panerad rödspättafilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk
    malabari chicken curry, serveras med ris & raita
  • Veg
    indisk kurma curry
  • Veg
    wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg
    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg
    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill
    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare
    med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor
  • Kyckling Faijtas
    med ris, tortilla, nachos & guaqemole
  • Veg
    Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos & guacamole
  • Wok
    Strimlad biff med lök & cashewnötter
  • Pasta
    Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Plockad bog
    med persiljestompade rotfrukter och senapsky
  • Veckans kött
    Oxkind med potatis och svartkålsterrine samt savoykål i två serveringar och äppelsky
  • Veckans under ytan
    Lättrimmad torsk med citronemullsion och dillslungade rotfrukter
  • Veckans veg
    Bakad blomkål med kaprishollandaise och potatisterrine

  • Moussaka
  • Veckans veg
    Ugnsrostad jordärtsskocka med trattkantareller och spetskål
  • Veckans veg
    Bakade betor med pumpapuré och rostade pumpafrön

More lunches available at

Wednesday, October 18