Lunch menu

Friday, October 20

Brödernas kök

  • Soppa
    Brödernas Gulaschsoppa
  • Sallad
    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Saffransdoftande fiskgryta
    med creme fraiche, kräftstjärtar och potatis
  • Husets kycklingburgare
    med bröd, limeaioli, rödlök och klyftpotatis
  • Grönsaksfylld vårrulle
    med limeaioli och jasminris
  • Krämig sallad på potatis, dijon och purjo
    toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

  • Pepparöverbakad fläskfilé
    med cognacsås, serveras med ugnsgrillad tomathalva & stekt potatis
  • Ugnsgrillad färsk laxfilé
    med kall romsås, serveras med kokt potatis & citron
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indiskt
    punjabi chicken masala, serveras med ris & raita
  • Veg
    indisk green gram curry
  • Veg
    wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg
    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg
    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill
    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med örtpesto
    samt potatisgratäng & pepparsås
  • Tacobuffé
    med tillbehör
  • Veg
    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok
    Kyckling med färsk ingefära & vitlök
  • Pasta
    med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill
    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled chili burger
    med avocadoslaw och pepparrrostad potatis
  • Veckans kött
    Oxkind med potatis och svartkålsterrine samt savoykål i två serveringar och äppelsky
  • Veckans under ytan
    Lättrimmad torsk med citronemullsion och dillslungade rotfrukter
  • Veckans veg
    Bakad blomkål med kaprishollandaise och potatisterrine

  • Biff Rydberg
  • Veckans veg
    Ugnsrostad jordärtsskocka med trattkantareller och spetskål
  • Veckans veg
    Bakade betor med pumpapuré och rostade pumpafrön

More lunches available at

Friday, October 20