Lunch menu

Friday, February 23

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad
    med ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Gratinerad fisk med kräftstjärtar, lök och dill serveras med hummersås
  • Gård
    Ost- och skinkfylld schnitzel med rödvinssky, ärtor och stekt potatis
  • Äng
    Vegetarisk lasagne med paprikasalsa och ruccola
  • Sallad
    Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Fylld schnitzel
    med ärthummus och rostad potatis samt tomatsky
  • Veckans Kött
    Bbq-bakad secreto av utegris med rostad sötpotatis samt äppel och rödlökstzatsiki
  • Veckans Under Ytan
    Ugnsbakad lax med dillhollandaise samt ljummen sallad på amandinepotatis, babyspenat och rödisor
  • Veckans Vegetariska
    Rödbetsbiffar med chevrecreme och bakad palsternacka

La Fontana

  • Skinkstek med morötter, gräddsås, potatismos och gelé
  • Veckans veg
    Bönchili med ris och gräddfil med lök
  • Högrevsburgare i Brioche
    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes
  • Bönburgare
    med picklad morot, sallad, aioli och pommes
  • Wrap med BBQ-bakad bringa,
    med cole slaw, srirachamayo och pommes
  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,
    timjansmayo, picklad lök och pommes
  • Pasta Pesto
  • Penne pasta med rôtisserigrillad kyckling,
    svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Grillad Kycklingspett med jordnötssås
  • Färskostbakad lax med limekräm
  • Svamp risotto

More lunches available at

Friday, February 23