Lunch menu

Wednesday, April 25

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad med pasta
    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Stekt kungsflundra med rödbetor, kapris, skirat smör samt kokt potatis
  • Gård
    BBQ-glaserad fläskytterfilé med ruccolabearnaise och olivrostad potatis
  • Äng
    Kryddig smörbönsbiff med citrussmetana och olivrostad potatis
  • Sallad
    Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff
    med öl och smörkokt lök, rårörda lingon samt potatispuré
  • Veckans kött
    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise
  • Veckans under ytan
    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli
  • Veckans vegetariska
    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Långkokt oxkind
    med champinjoner, kål, picklad lök och örtpotatis
  • Veckans veg
    Fritata med tomat, svamp, lök, potatis. Serveras med skottsallad
  • Fler rätter serveras hela dagen
    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa med rotmos & senapssås
  • Räkfylld stillahavsflundra med limesås
  • Grönsaksfyllda paprikor

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingfilé
    med dragoncreme och potatis- och primörsallad
  • Gravad lax
    med dillstuvad potatis och senapssås
  • Varmrökt lax
    med kall dill- och romsås samt kokt potatis
  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Parmesangratinerad rotselleri med örtsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, April 25