Lunch menu

Friday, April 27

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad
    med ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Lax- och spenatlasagne toppad med pepparrotsyogurt och dillolja
  • Gård
    Rödvinsbrässerad högrev serveras med syltlök, bacon och potatisgratäng
  • Äng
    Husets falafel med rödlökssalsa och örtbulgur
  • Sallad
    Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Enchiladas på pulled beef & chicken
    serveras med koriandercreme och bönsalsa
  • Veckans kött
    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise
  • Veckans under ytan
    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli
  • Veckans vegetariska
    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Grekisk gratäng
    med fläskfilé, kyckling, fetaost och oliver. Serveras med couscous
  • Veckans veg
    Fritata med tomat, svamp, lök, potatis. Serveras med skottsallad
  • Fler rätter serveras hela dagen
    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé med rödvinssås & bearnaise
  • Laxbiffar med hummersås
  • Tempura bakade grönsaker med sweetchilisås

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare
    med potatismos, lingon och ärtor
  • Varmrökt lax
    med kall dill- och romsås samt kokt potatis
  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Parmesangratinerad rotselleri med örtsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, April 27