Lunch menu

Friday, September 21

Brödernas kök

  • Sallad:
    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Panko- och parmesanbakad torskfilé med citrongräddsås och pestopotatis
  • Gård
    Wallenbergare med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré
  • Äng
    Fylld paprika med brynt smör samt potatispuré
  • Pasta
    Pasta fusilli med fläskfilé, gorgonzola och oreganobakade tomater
  • Sallad
    Krämig potatis- och romansallad toppad med rökt lax, purjo och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger med konjaksgräddsås
    & baconbrynta haricot verts
  • Pulled pork med pitabröd, BBQ-sås,
    coleslaw samt stekt kulpotatis
  • Veg:
    Pastagratäng med valnötter, spenat & kvibille
  • Wok:
    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta:
    Pastagratäng med rökt kalkon, spenat & kvibille

La Fontana

  • Mixbuffé som innehåller Rödspätta, entrecote,
    kycklingfilé, fläskkarré, stekt potatis, gratäng & såser

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé serveras med béarnaisesås
    & rödvinssky
  • Havets wallenbergare serveras
    med skirat smör & ärtor
  • Vegetarisk paj

P2 Restaurang & Catering

  • Chiligryta med gräddfil,
    nachos och ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Falafel med äpple- och fänkålsslaw
  • Räksallad
    med sparris och ägg
  • Kycklingsallad
    med Caesardressing

More lunches available at

Friday, September 21