Lunch menu

Monday, November 19

Brödernas kök

  • Sallad: Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis & rödbetor,
    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Limegratinerad hokifilé
    med dillsky samt potatis- och lökpanna
  • Gård: Kyckling i vin med sidfläsk, lök,
    och svamp samt basilikarostad potatis
  • Äng: Ost- och svampgratinerad blomkål
    med potatis- och lökpanna
  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax, räkor,
    spenat och mozzarella
  • Sallad: Waldorfsallad toppad med rostbiff,
    picklade grönsaker och druvor

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med skagenröra
  • Köttbullar med stuvade makaroner eller
    m kokt potatis, gräddsås & lingon
  • Veg: Grönsakswok med ris & jordnötssås
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk
    & färsk röd chili
  • Pasta: med fläskfilé, bacon
    & färska champinjoner

La Fontana

  • Fläskfilégryta med champinjoner,
    lök,gorgonzola och ris.
  • Raggmunk med stekt fläsk
    och lingon.

Scandic Väst

  • Kalvfärslimpa serveras
    med gräddsås & gelé
  • Parmesangratinerad torsk
    serveras med hummersås
  • Svamppasta

P2 Restaurang & Catering

  • Gulaschgryta med gräddfil
  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Köttfärsgryta med bönor, chili, gräddfil och ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med raijta
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

More lunches available at

Monday, November 19