Lunch menu

Friday, December 7

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter,
    och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dubblett på lax och kungsflundra
    med limegräddsås och grönsaksris
  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)
    med chilibearnaise och fritterad potatis
  • Äng: Grönsaksfylld vårrulle
    med aioli och jasminris
  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk,
    svartpeppar och grana padano
  • Sallad: Lufttorkad skinka på potatis,
    soltorkad tomat och lök samt olivdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med sötpotatispommes,
    karamelliserad lök, coleslaw & BBQ-sås
  • Isterband med persiljestuvad potatis
    & rödbetor
  • Veg: Grönsaksbiff med sötpotatispommes,
    karamelliserad lök & coleslaw
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja
    & sweet chili
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i dillsås

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel med råstekt potatis samt ärthummus
    och karamelliserad citronsky
  • Veckans Klimatkompis: Hjort och vildsvinsköttbullar
    potatis, jordärtskockspure & pepparrotspicklade betor
  • Veckans Under Ytan: Matjessill med hackat ägg
    rödlök och örter samt brynt smör
  • Veckans Vegetariska: Svamp och spenatrisotto
    med pumpapesto

La Fontana

  • PLAKSTEK ( RYGGBIFF)
    MED DUCHESSEPOTATIS OCH GRILLAD GRÖSAKER.

Scandic Väst

  • Porterstek serveras med gelé
  • Grönsaksbakad lubb
    serveras med paprikakräm
  • Vegetarisk lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Pankopanerad kyckling
    med rostade rotsaker och sojamajo
  • Blodpudding med bacon och lingon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Falafel med rostad paprikacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Friday, December 7