Lunch menu

Wednesday, January 9

Brödernas kök

  • Medelhavssallad med pasta
    och pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV
    Stekt panerad kummel med remouladsås, citron och smörsvängd potatis
  • GÅRD
    Nattbakad högrev med rödvinsreduktion och potatis- och palsternackspuré
  • ÄNG
    Vegetarisk pasta med bakade tomater, lök, svamp, grädde och ost
  • PASTA
    Spagetti Frutti di mare toppad med mozzarella
  • SALLAD
    Sallad på potatis, salami, lufttorkad skinka och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Pannbiff
    med potatismos, löksky, lingon & inlagd gurka
  • Fiskgratäng
    med vitt vin, ost & räkor
  • Veg
    Spaghetti med sojafärssås & riven ost
  • Wok
    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta
    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Lågtempad högrev
    med brynta haricote verte och senapssky samt örtsalungad potatis
  • Veckans Kött
    Helstekt fläskfile med risotto och tomatpesto
  • Under Ytan
    Laxbiffar med risotto och tomatpesto
  • Veckans Vegetariska
    Gratinerad chevre med risotto och tomatpesto

La Fontana

  • Benfritt kycklinglår med stekt potatis och aioli.
  • Fläsknoisette med ugnsbakad potatis och bearnaisesås.

Scandic Väst

  • Kålpudding serveras med gräddsås & gelé
  • Spättarullader serveras med hummersås
  • Chevré gratinerad rödbetor med valnötter & honung

P2 Restaurang & Catering

  • Bräckt sidfläsk med stuvad morot och blomkål
  • Stekt inlagd strömming med potatismos kall örtsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Parmesanbakad rotselleri med svampsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

More lunches available at

Wednesday, January 9