Lunch menu

Thursday, January 10

Brödernas kök

  • Bulgursallad med kyckling
    och grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV
    Grovsaltbakad hokifilé med citronsky, grön ärtpuré samt örtpotatis
  • GÅRD
    Ostfylld färsbiff med basilikasky, soltorkad tomatcreme och klyftpotatis
  • ÄNG
    Paprikasotad palsternacka med soltorkad tomatcreme och klyftpotatis
  • PASTA
    Spagetti Frutti di mare toppad med mozzarella
  • SALLAD
    Sallad på potatis, salami, lufttorkad skinka och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Lasasgne
    med colelsawsallad
  • Kalops
    med rödbetor & kokt potatis
  • Wok
    Entrecõte med chilimarinerad broccoli & portabellosvamp
  • Veg
    Spenatlasagne med coleslawsallad eller Ärtsoppa & pannkakor

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karré
    med bakade morötter och råstekt potatis samt balsamicosky
  • Veckans Kött
    Helstekt fläskfile med risotto och tomatpesto
  • Under Ytan
    Laxbiffar med risotto och tomatpesto
  • Veckans Vegetariska
    Gratinerad chevre med risotto och tomatpesto

La Fontana

  • Stekt fläskkarré med klyftpotatis och champinjonsås.
  • Grekisk biffar med stekt potatis och tzatziki.

Scandic Väst

  • Teriyaki bakad kyckling serveras med sweetchilikräm
  • Saffransdoftande fiskgryta serveras med aioli
  • Falafel serveras med mynta yoghurt

P2 Restaurang & Catering

  • Potatis- och purjolökssoppa
    med kallrökt lax, nötkaka med grädde
  • Pannbiff med löksky
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Parmesanbakad rotselleri med svampsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, January 10