Lunch menu

Thursday, January 17

Brödernas kök

  • Bulgursallad med kyckling
    och grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Mangoglaserad hokifilé på rotsaksbädd
    serveras med apelsinyoghurt
  • Gård: Berberekryddad kycklinginnerfilé
    med bönsalsa och couscous-sallad
  • Äng: Honungsrostade rödbetor med ruccola,
    solrosfrön, matvete och fetacreme
  • Pasta: Tagliatelle med bacon,
    tomat, basilika och kronärtskocka
  • Sallad: Matvetesallad toppad med kycklingfilé,
    rostad majs och chilimajo

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Nattbakad gårdskarré med potatisgratäng
    & madeirasky
  • Veg: Ärtsoppa, pannkakor, sylt & grädde
    eller Morotsbiff med potatisgratäng
  • Wok: Fläskfilé fräst i sweet chili & sesamolja
  • Pasta: med kyckling, bacon & dijonsenap

Restaurang Matkultur

  • Högrev Bourguignon med potatispure
  • Veckans Kött: Pepparstekt flankstek
    med rostade rotfrukter och rödvinssky
  • Under Ytan: Fiskgryta med fänkål
    och musslor samt chiliaioli
  • Veckans Vegetariska: Kikärtsbiff
    med ugnsbakade grönsaker och paprikacreme

La Fontana

  • Köttfärsfyld auberginer med ris.
  • Kycklingschnitzel med stekt potatis och chiliaioli

Scandic Väst

  • Biff a la Lindström serveras
    med rödvinssås
  • Fiskgratäng
  • Fylld paprika

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk med pannkakor,
    sylt och grädde
  • Köttfärslimpa med svampsås
    och lingon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Korvstroganoff med ris
  • Chevregratinerad rödbeta
    med äpple- och rödlökscreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Thursday, January 17