Lunch menu

Tuesday, February 12

Brödernas kök

  • Caesarsallad
    med bulgur och kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hokifilé på örtsauterade grönsaker,
    saffransris och limeaioli
  • Gård: Fransk färsbiff med rostad potatis,
    rotfrukter samt grönpeppargräddsky
  • Äng: Ugnspannkaka med keso
    samt vitkåls- och lingonsallad
  • Pasta: Spagetti med spansk batifarakorv, chorizo,
    chili och salvia i krämig ostsås
  • Sallad: Matvetesallad toppad med salami,
    feta och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Sesambakad laxfilé med limecreme
    & avocado-& mangosallad
  • Bruna bönor med stekt fläsk
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Entrecôte med vitlök & färsk ingefära

Restaurang Matkultur

  • Baconlindad köttfärslimpa med grönpeppargräddsås
    och pressgurka samt slungade rotfrukter
  • Veckans Kött: Hjortwallenbergare med potatispure
    samt äppelsky och rårörda lingon
  • Veckans Under Ytan: Bohusgryta
    med saffransaioli
  • Veckans Veg: Bakad blomkål
    med ajvarcreme och bulgursallad

La Fontana

  • Benfritt kycklinglår med stekt potatis och aioli
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och dillcréme

Scandic Väst

  • Isterband serveras med stuvad potatis & rödbetor
  • Panerad spätta serveras med remouladsås
  • Falafel serveras med vitlökssås

P2 Restaurang & Catering

  • Dillkött med kokt potatis
  • Stekt inlagd strömming med potatismos
    och picklad rödlök
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås
  • Linsgryta med grönsaker och ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

More lunches available at

  • Mamma Mia
  • Torget i Vallastaden
Tuesday, February 12