Lunch menu

Wednesday, March 13

Brödernas kök

  • Soppa – Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad – Medelhavssallad med pasta
    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad sejfilé
    med remouladsås, citron och smörsvängd potatis
  • Gård: Ört- och vitlöksfylld fläskytterfilé
    med rödvinssky och spenatrisotto
  • Äng: Kryddig bönbiff serveras
    med citronkesella och spenatrisotto
  • Pasta: Spagetti Frutti di mare toppad med mozzarella
  • Sallad: Sallad på potatis, salami
    lufttorkad skinka och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • viltfärsbiff (hjort-, älg- & fläskfärs) med enbärsås
    & rårörda lingon, serveras med potatis & palsternackspuré
  • kycklinggryta med soltorkade tomater
    färsk basilika, vitlök & oliver, serveras med ris
  • INDISK: chicken tikka, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • ISK: sprödbakad kapkummelfilé med tartarsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • VEG 1: indisk green beans thoran
  • 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 3: wokade äggnudlar med grönsaker
  • 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  • GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fransk mustig Boeuf Bourgignon med ris
  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos & guacamole
  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla & guacamole
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med bbq-yoghurt
    samt lökrostad potatis och chilipicklad gurka
  • Veckans kött: Secreto från utegris med potatisterrine
    ärthummus och friterad lök
  • Veckans under ytan: Stekt strömming med brynt örtsmör
    samt rårörda lingon och potatispure
  • Veckans vegetariska: Veckans Vegetariska
    Potatis och blomkålsfrittata med bönchili och kryddyoghurt

La Fontana

  • Fläsknoisette med stekt potatis och bearnaisesås
  • Husets köttbullar med potatismos
    lingon, gräddsås och saltad gurka

Scandic Väst

  • Baconinlindad kyckling serveras med
    sås på soltorkadtomat och basilika
  • Fiskgratäng
  • Rostade rödbetor med Chevré, honung & valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv med rostade rotsaker och fetaostyoggi
  • Stekt inlagd strömming
    med dill- och västerbottenmos samt kall örtsås
  • Biff Bourguignon med ris
  • Vegetarisk tortellini med stuvad spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Wednesday, March 13