Lunch menu

Thursday, March 14

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur och
    tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxfärsfylld kungsflundra med vitvinssås
    och ljummen bulgursallad
  • Gård: Chipotlegratinerad nötfärsbiff
    med mustig skysås och råstekt potatis
  • Äng: Paprikasotad palsternacka med soltorkad
    tomatcreme och råstekt potatis
  • Pasta: Spagetti Frutti di mare toppad med mozzarella
  • Sallad: Sallad på potatis, salami
    lufttorkad skinka och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • halstrad färsk laxfilé med dill- & citronhollandaise
    serveras med dillstekt potatis & lättfrästa haricots verts
  • INDISK: chicken tikka, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • VEG 1: indisk green beans thoran
  • 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 3: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  • GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& pujorlökssoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Helstekt fläskfilé med potatisgratäng
    & cognacsgräddsås
  • Veg: Ärtsoppa/Potatis-& pujorlökssoppa samt pannkakor
    med sylt & grädde
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, thai basilika & chili
  • Pasta: med strimlad biff
    färska champinjoner, vitlök & krämig ost

Restaurang Matkultur

  • Parmesanstekt kyckling
    med citrongräddsås och rosmarinsrostade morötter
  • Veckans kött:_ Secreto från utegris
    med potatisterrine, ärthummus och friterad lök
  • Veckans under ytan: Stekt strömming
    med brynt örtsmör samt rårörda lingon och potatispure
  • Veckans vegetariska: Potatis och blomkålsfrittata
    med bönchili och kryddyoghurt

La Fontana

  • Grekiska biffar med ugnsbakad potatis och tzatsiki
  • Grillmix på kycklingfilé och fläskspett
    med klyftpotatis, rödvinssås och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Ugnsbakad torsk serveras med senapssås
  • Kikärts- & grönsaksgryta

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Grillad fläskkarré med råstekt potatis och bearnaisesås
  • Biff Bourguignon med ris
  • Vegetarisk tortellini med stuvad spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

More lunches available at

Thursday, March 14