Lunch menu

Thursday, March 21

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål
    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Bouillabaisse- sydfransk fiskgryta med fänkål, saffran samt kokt potatis
  • Gård
    Biff a la Lindström med skysås, inlagd gurka samt rostad potatis
  • Äng
    Honungsrostade rödbetor med ruccola, solrosfrön, matvete och fetacreme
  • Pasta
    Tagliatelle med sidfläsk, tomat, basilika och kronärtskocka
  • Sallad
    Couscoussallad toppad med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • kyckling-fajita (eller falafel)
    med tillbehörsbuffé
  • mustig ungersk gulaschsoppa
    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
  • havets wallenbergare (torsk- & laxfilé)
    med skirat smör, picklad fänkål, gröna ärtor & potatismos
  • Indisk: south indian chicken korma
    serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg. 1: indisk chenna masala
  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg. 3: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 4: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Levergryta från Basunda Gård
    med bacon & kapris samt ris el kokt potatis
  • Veg: spenat-& quornlasagne
    med coleslawsallad
  • Wok: Fläskfilé med green curry
    & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Bbq-glaserad spjällsida med nudelsallad
    och sojamajo samt rostade sesamfrön
  • Veckans kött: Helstekt Onglet
    med ugnsbakade grönsaker och peppargräddsås
  • Veckans under ytan: Pocherad fisktimbal med ragu
    på gräddkokt amandine fänkål och babyspenat
  • Veckans vegetariska: Bönbiff
    med Libanesisk couscous samt citronaioli

La Fontana

  • Pannbiff med potatismos
    med lingon och gräddsås
  • Grillad benfri fläskkotlett med friterad klyftpotatis
    och krämig timjanssås

Scandic Väst

  • Grönärtsoppa med vispad creme fraiche
  • rarmesangratinerad aubergine
  • Kolja med tartarsås, citron och dill
  • Rödvinbräserad högrev med vitlökssmör
    och rotfruktschips
  • Rostade rotfrukter

P2 Restaurang & Catering

  • Svampsoppa med knaprigt bacon
    ostkaka med sylt och grädde
  • Färskostfylld kyckling med soltomatsås och tagliatelle
  • Kycklinggryta “Thai” med cocosmjölk och ris
  • Indisk quorngryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Thursday, March 21