Lunch menu

Monday, April 15

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon
    vitkål, morot, rotselleri och nudlar
  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung
    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hokifilé på örtsauterade grönsaker
    saffransris och limeaioli
  • Gård: Rosmarinstekt kycklingfilé
    med rostad paprikasås och vitlökspotatis
  • Äng: Gratinerad zuccini
    med chipotlechilibönor samt saffransris
  • Pasta: Pasta penne i krämig gorgonzolasås
    med lufttorkad skinka och purjolök
  • Sallad: Potatissallad toppad med salami
    feta och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta toppad med guacamole
    serveras med nachochips & ris
  • Honung- & vitlöksmarinerad svensk fläskkarré
    med äppelmustsås, serveras med ugnsrostad klyftpotatis
  • Indisk: chicken tikka masala
    serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé
    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: indisk dal tadka
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 4: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"
    med bacon, banan & jordnötter
  • Stekt panerad kummelfilé med dill-& romsås
  • Veg: Grönsaksgryta "Jakob"
    med strimlad quorn, banan & jordnötter
  • Wok: Fläskfilé med sötsursås
    med bacon & örter i het tomatsås
  • Pasta: med bacon & örter i het tomatsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Helgrillad kotlettrad med choronsås
    och rostade rotfrukter
  • Veckans Kött: Grillad Vildsvinsburgare med syrad lök
    tryffelmajo och friterad klyftpotatis med parmesan
  • Veckans Under Ytan: Gravad lax
    med dillstuvad potatis och senapscreme
  • Veckans Vegetariska: Pumparisotto

La Fontana

  • Panerad rödspätta med kokt potatis och dillcréme
  • Smörstekt Entrecôte med stekt potatis
    rostade grönsaker, pepparsås och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Grillad kyckling serveras med currysås
  • Kokt torsk serveras med ägg & persiljesås
  • Stekt ris med grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med fänkål- och äppleslaw
  • Kycklinggryta med röd curry och cocosmjölk
    samt ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pastasallad med pesto, serranoskinka
    och ruccola
  • Spansk tortilla med oliver, lök
    grillad paprika och mojo
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Choucroute, bakad fläsksida,
    bratwurst, surkål, potatis puré
  • Kyckling med rödcurry
    äggnudlar, cashewnöt

Pinoccio

  • benfri kotlettrad m champinjonsås
  • kålpudding m gräddsås & lingon
Monday, April 15