Lunch menu

Tuesday, April 16

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska
    smaker med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis
  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon
    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad sejfilé
    med purjo- och sellerislaw och persiljestompad potatis
  • Gård: Fransk färsbiff med rostad potatis
    rotfrukter samt grönpeppargräddsky
  • Äng: Ugnspannkaka
    med keso samt vitkåls- och lingonsallad
  • Pasta: Pasta penne i krämig gorgonzolasås
    med lufttorkad skinka och purjolök
  • Sallad: Potatissallad toppad med salami
    feta och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad oxfilé, färska champinjoner
    dijonsenap, vitlök & rosmarin
  • Indisk: chicken tikka masala
    serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé
    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: indisk dal tadka
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • 4: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Mustig gryta av dovhjort
    med rimmat sidfläsk, skogssvamp & gelé
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Pasta: med rostbiff, cognac, grädde & ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med tomat och fänkålspaella
    samt äppeltzatsiki
  • Veckans Kött: Grillad Vildsvinsburgare med syrad lök
    tryffelmajo och friterad klyftpotatis med parmesan
  • Veckans Under Ytan: Gravad lax
    med dillstuvad potatis och senapscreme
  • Veckans Vegetariska: Pumparisotto

La Fontana

  • Brässerad högrev med ugnsgrillad
    timjanspotatis och rödvinssås
  • Ugnsgrillade spareribs med BBQ-glaze
    stekt potatis och aoli

Scandic Väst

  • Klassisk lasagne
  • Spätta roulader serveras med vitvinssås
  • Vegetarisk lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med champinjonsås
  • Ostpanerad falukorv med potatismos och gurkmajonnäs
  • Pastasallad med pesto, serranoskinka och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Vinbakad sej, skaldjurssås
    sparrispotatis, tomat & löksallad
  • Raggmunk, stekt fläsk, lingon

Pinoccio

  • raggmunk med fläsk & lingon
  • panerad spätta m remouladsås

More lunches available at

  • Mamma Mia
  • Torget i Vallastaden
Tuesday, April 16