Lunch menu

Wednesday, April 17

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad
    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt koljafilé med gräddig sås på lime
    samt ugnsbakad sötpotatis
  • Gård: Tomat- och vinbrässerad fläskytterfilé
    med spenat- och grönsaksrisotto
  • Äng: Pasta penne med broccoli
    stekta champinjoner och pestosås
  • Pasta: Pasta penne i krämig gorgonzolasås
    med lufttorkad skinka och purjolök
  • Sallad: Potatissallad toppad med salami
    feta och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Biff a la lindström med gräddsås, lingon
    inlagd gurka, serveras med potatismos eller kokt potatis
  • Kyckling-piccata (ostpanerad kycklingfilé)
    med tomatsås, serveras med ris
  • Indisk: chicken vindaloo, serveras med ris & raita
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med chili- & limemayo
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: indisk cabbage thoran
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 4: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Femöring på hackebiff med stekt ägg & löksky
  • Fiskgratäng med sparris, räkor & dill i vitvinssås
  • Veg: Grönsakswok med cocosmjölk, curry & cashewnötter
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: : Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff "Bourgogne" med potatispure
  • Veckans Kött: Grillad Vildsvinsburgare med syrad lök
    tryffelmajo och friterad klyftpotatis med parmesan
  • Veckans Under Ytan: Gravad lax
    med dillstuvad potatis och senapscreme
  • Veckans Vegetariska: Pumparisotto

La Fontana

  • Fläskkotletter med kokt potatis och gräddsås
  • Currymarinerade kycklingfilér ,chilliaioli
    och klyftpotatis

Scandic Väst

  • Helstekt karré provencale serveras med vitlökssky
  • Salviabakad kolja i citronsås
  • Vegetarisk pytt

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med brynt sojasmör
    och asiatisk gurksallad
  • Levergryta med bacon och lök
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pastasallad med pesto, serranoskinka
    och ruccola
  • Spansk tortilla med oliver, lök
    grillad paprika och mojo
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Havskatt, brandade, mandelpotatischips
    grana padano
  • Vegetarisk mexikansk chili, svarta bönor, matvete
    tortillabröd, lime yoghurt

Pinoccio

  • Köttfärslimpa med inlagd gurka & potatis
  • marinerad kycklingfile
    med stekt potatis & bearnaisesås
Wednesday, April 17