Lunch menu

Wednesday, May 15

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad
    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad spätta med örtmajonnäs
    citron och smörsvängd potatis
  • Gård: Ört- och vitlöksfylld fläskytterfilé
    med rödvinssky och spenatrisotto
  • Äng: Kryddig bönbiff serveras
    med citronkesella och spenatrisotto
  • Pasta: Pasta Carbonara med rökt sidfläsk
    grana padano och svartpeppar
  • Sallad: Sallad på potatis, salami, lufttorkad skinka
    och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • pannbiff (svensk blandfärs) med stekt lök, & gräddsås
    serveras med potatismos eller kokt potatis
  • isterband från Hugos chark i gränna,
    serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor
  • chicken tandoori with fresh mint- &
    coriander chutney, onion- & tomato salad
  • Vegan: dal tadka
  • poke bowl med lax eller fläskkarré på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med kall örtsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Parmesangratinerad laxfilé med tomat-
    & olivcreme samt broccoli
  • Veg: Grönsaks pytt med stekt ägg & rödbetor
  • Wok: Kyckling "Paneng" med cocosmjölk & röd curry
  • Pasta med strimlad rostbiff, grädde,
    konjak & färska champinjoner
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad hel spjällsida "sweet & sour"
    med nudelsallad och chilimarinerad kål
  • Veckans Kött: Helstekt "Blade Steak"
    med ramslöksemulsion och ugnsrostade grönsaker
  • Veckans Under Ytan: Matjessill med färskpotatis
    och brynt löksmör samt rökt gräddfil
  • Veckans Vegetariska: Svamp och fänkålslasagne
    med ruccola och rostad paprika

La Fontana

  • Helstekt fläskfilé med rosmarinstekt potatis
    och bearnaisesås
  • Nötköttspett med ugnsrostade
    grönsaker och chilimajonäs

Scandic Väst

  • Kycklingspett serveras med jordnötssås
  • Färskostbakad sej serveras med dillsås
  • Vegetariskspett

P2 Restaurang & Catering

  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Färskostfylld kyckling med rostad potatis
    samt örtgräddsås
  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, ris och gräddfil
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Skomakarlåda, potatispuré, rödvinssås
    rökt sidfläsk, brynt lök
  • Hamburgare 180g – högrev/entrecote/bringa
    äppleslaw, alrökt brie, srirachamajonnäs, brioche, pommes
  • Vegetarisk – Tryffelrisotto, portabella
    friterad ostronskivling
  • Linguine alla puttanesca
    (tomat, oliver, kapris & sardeller)

Pinoccio

  • Mangochutney glacerad ytterfile
    med pepparsås & potatis
  • Pytt bellman med ägg & rödbetor
Wednesday, May 15