Lunch menu

Thursday, May 16

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål
    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxfärsfylld kungsflundra
    med vitvinssås och ljummen bulgursallad
  • Gård: Chipotlegratinerad nötfärsbiff
    med mustig skysås och råstekt potatis
  • Äng: Paprikasotad palsternacka
    med soltorkad tomatcreme och råstekt potatis
  • Pasta: Pasta Carbonara med rökt sidfläsk
    grana padano och svartpeppar
  • Sallad: Sallad på potatis, salami, lufttorkad skinka
    och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Italiensk kycklingfilé fylld med salami, mozzarella
    & färsk basilika, serveras med ugnsrostad klyftpotatis & cidersås
  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: dal tadka
  • Poke bowl med lax eller fläskkarré på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med kall örtsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lammstek med timjan & vitlök
    samt potatis-& purjolöksgratäng
  • Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Tortellinigratäng
    med spenat, kvibille & hackade mandlar
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibille & strimlad skinka
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med tillbehör
  • Veckans Kött: Helstekt "Blade Steak"
    med ramslöksemulsion och ugnsrostade grönsaker
  • Veckans Under Ytan: Matjessill med färskpotatis
    och brynt löksmör samt rökt gräddfil
  • Veckans Vegetariska: Svamp och fänkålslasagne
    med ruccola och rostad paprika

La Fontana

  • Kalvfärsbiffar med brynt smör, ärter och gräddsås
  • Varmrökt lax med kokt potatis
    och dansk remouladsås

Scandic Väst

  • Skånsk kalops serveras med rödbetor
  • Fänkålbakad kummel serveras med vitvinssås
  • Broccoli & blomkålsgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad fläskkarré med klyftpotatis
    och bearnaisesås
  • Rimmad torsk med bacon, smålök, champinjoner
    potatispuré och rödvinssky
  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, ris
    och gräddfil
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kokt torsk, ägg & persiljesås, krossad potatis
  • Casareccepasta, fläskkarré, gorgonzola, grädde
  • Hamburgare 180g – högrev/entrecote/bringa
    äppleslaw, alrökt brie, srirachamajonnäs, brioche, pommes
  • Vegetarisk – Tryffelrisotto, portabella
    friterad ostronskivling

Pinoccio

  • Krögarbiff med stekt lök sky & lingon
  • Panerad kycklingfile med ris & currydragonsås
Thursday, May 16