Lunch menu

Friday, May 17

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli
    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare med citrongräddsky
    solrosfrön och potatispuré
  • Gård: Fläskfilé Black & white
    med sparris samt potatis- och purjokaka
  • Äng: Vegetarisk vårrulle sweet n´sour
    med soja och jasminris
  • Pasta: Carbonara med rökt sidfläsk
    grana padano och svartpeppar
  • Sallad: Sallad på potatis, salami
    lufttorkad skinka och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilé black & white (bearnaisesås & pepparsås)
    serveras med stekt potatis
  • Ugnsgrillad laxfilé med skagensås
    serveras med dillstekt potatis
  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: dal tadka
  • poke bowl med lax eller fläskkarré på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med tryffelaioli, pommes
    coleslaw & BBQ-sås
  • Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
  • Veg: Rödbetsbiff med tryffelaioli
    pommes & coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Pasta med vitvinssås, örter & rökt lax
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Hel bakad högrev med örter, rostad vitlök
    och rödvin serveras med potatis och selleripure samt picklad lök
  • Veckans Kött: Helstekt "Blade Steak"
    med ramslöksemulsion och ugnsrostade grönsaker
  • Veckans Under Ytan: Matjessill med färskpotatis
    och brynt löksmör samt rökt gräddfil
  • Veckans Vegetariska: Svamp och fänkålslasagne
    med ruccola och rostad paprika

La Fontana

  • Specialbuffé: Grillmix (Kyckling-, nötkött- och
    blandfärsspett, kycklingvingar). Stekt potatis, tzatziki, bearnaisesås

Scandic Väst

  • Porterstek serveras med gräddsås, pressgurka & gelé
  • Panerad spätta serveras med västkuströra
  • Mozzarellabakad tortellini med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Örtkryddad lammstek med rostade
    rotsaker samt rosmarinsky
  • Kryddig köttfärsgryta med bönor
    ris och gräddfil
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, dill- & romsås
    stekt småpotatis, citron
  • Rostbiff, pepparsås, tomat
    & rödlöksallad, rostade rotsaker
  • Hamburgare 180g – högrev/entrecote/bringa
    äppleslaw, alrökt brie, srirachamajonnäs, brioche, pommes
  • Vegetarisk – Tryffelrisotto, portabella
    friterad ostronskivling

Pinoccio

  • Fläskfilé med pommes & bearnaisesås
  • Lasagne al forno med tomatsallad

More lunches available at

Friday, May 17