Lunch menu

Monday, May 20

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon
    vitkål, morot, rotselleri och nudlar
  • Sallad: Chèvresallad med valnötter
    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad torsk- och sejdublett med purjo
    och sparris samt potatispuré
  • Gård: Biff a la Lindström
    med skysås, inlagd gurka samt rostad potatis
  • Äng: Ostgratinerade rotfrukter
    med citron och kikärtor samt persiljeris
  • Pasta: Spagetti med röd pestosås
    lufttorkad skinka och mozzarella
  • Sallad: Couscoussallad toppad med
    kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • pankopanerad kycklingfilé med champinjonsås
    & gele, serveras med ugnsrostad potatis
  • Kåldolmar med gräddsås & lingon,
    serveras med kokt potatis
  • Indisk: chicken do pyaza
  • Vegan: mattar palak
  • poke bowl med yakiniku-biff, lax
    eller halloumi på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé
    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Baconlindad bratwurst med potatismos
    & gurkmajonnäs
  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra
  • Veg: Ostpanerad quorn med potatismos
    gurkmajonnäs & grilltomat
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & röd chili
  • Pasta: med fläskfilé, bacon & kantareller
    i krämig ostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med rökt tomat och paprikasky
    samt rostade rotfrukter och persiljecreme
  • Veckans Kött: Helgrillad kottletrack av rapsgris
    med färskpotatissallad samt citron och vitlökssmör
  • Veckans Under Ytan: Bouillabaiss
    med krutonger och saffransaioli
  • Veckans Vegetariska: Bönburgare
    med bbq-majonnäs samt klyfftpotatis och picklad lök

La Fontana

  • Moussaka med grekisk sallad och vitlöksbröd
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås

Scandic Väst

  • Klassisk pytt i panna serveras
    med stekt ägg & rödbetor
  • Smörstekt torskrygg serveras med citruskräm
  • Vegetarisk pytt i panna

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta med lax och räkor i citronpepparsås
  • Wallenbergare med potatismos, lingon
    och ärtor
  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Tomat- och basilikapaj med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pasta cacciatore, ostronskivling
    bacon, tomat, grana padano
  • Isterband, persilje- & senapsstuvad potatis, rödbeta
  • Hamburgare ”DeKevil” - Högrev/Bringa/Entrecote
    BBQsås, picklad rödlök, chili fries, avocado, mozarella, pretzel
  • Vegetarisk – Poké bowl, friterad tofu
    sojaböna, picklad rödkål

Pinoccio

  • Köttfärslåda med potatis gräddsås & lingon
  • Panerad spätta med currymajonnäs
Monday, May 20