Lunch menu

Monday, June 10

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon
    vitkål, morot, rotselleri och nudlar
  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung
    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med vitt vin, räkor
    grädde, potatis och vitlökskrutonger
  • Gård:Southern fried chicken-Stekt kyckling BBQ
    med cole slaw och sötpotatis
  • Äng: Auberginegratäng med mozzarella
    och vitlöksrostad potatis
  • Pasta: Pestoslungad penne med fläskfilé
    oliver, kapris och paprika
  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete, rödlök
    och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk kycklinggryta med soltorkade
    tomater, oliver, vitlök & färsk basilika, serveras med ris
  • Helstekt svensk fläskytterfilé
    med portvinstuvade champinjoner, serveras med ugnsrostad potatis
  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: green gram masala
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax
    eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med chili-majonnäs
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötte
  • Veg 2: wokade äggnudlar med
    grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med raita
    basmatiris & naanbröd
  • Stekt panerad kummelfilé
    med västkuströra
  • Veg: Grönsakswok med sojabönor
    cashewnötter & nudlar
  • Wok: Fläskfilé "Mongolian style"
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Abonnerat från 12.00
  • Kycklingfile med senapsgräddsås
    och rostade rotfrukter
  • Veckans Kött: Grillad majskyckling
    med ljummen primörsallad samt tomat och ruccolabearnaise
  • Veckans Under Ytan: Örtbakad Kolja
    med ljummen primörsallad samt dill och pepparrotshollandaise
  • Veckans Vegetariska: Honungsbakad
    Chevre med ljummen primörsallad och tzatsiki

La Fontana

  • Italienska köttbullar,med tomatsås
    färsk basilika, färsk persilja och stekt potatis
  • Panerad rödspätta med ugnsrostade grönsaker
    salladsbuffé, kokt potatis, dillcréme, remouladsås och citronklyftor

Scandic Väst

  • Grekisk köttfärslimpa med oliver, fetaost & soltorkad
    tomat serveras med tomatsky
  • Ugnsbakad torsk med kapris & rödbetor
    serveras med pepparotskräm
  • Tempurabakade grönsaker
    med vitlökskräm

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med gräddsås och pressgurka
  • Spätta med pickelsmajo
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Pasta med svamp, parmesan
    och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad
    med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fläskkarrégryta, plommon, äpple, lingon
    och kokt potatis
  • Kycklingpasta, bacon och soltorkad tomat
  • Salladsbuffé, smör, hembakat bröd
    dessert & dagens soppa
  • Hamburgare, crème fraiche, rökt cheddarost
    isbergssallad, karamelliserad lök och sötpotatispommes
  • Vegetarisk – Kumminrostade knippmorötter
    aioli, rädisa, getost
Monday, June 10