Lunch menu

Tuesday, June 11

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker
    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis
  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon
    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Senap- och basilikabakad koljafilé
    med citrussky och stompad potatis
  • Gård: Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg och skysås)
    serveras med råstekt potatis
  • Äng: Krämig pasta med oliver
    kronärtskocka, soltorkad tomat och spenat
  • Pasta: Pestoslungad penne
    med fläskfilé, oliver, kapris och paprika
  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete
    rödlök och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad ryggbiff
    skogssvamp, vitlök, färska örter & ruccola
  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: green gram masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Sprödbakad torskfilé med chili-majonnäs
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Limemarinerad laxfilé med pepparrotscreme
    & broccoli
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med thai basilika & sweet chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiff med rostad paprikasky
    och tzatsiki
  • Veckans Kött: Grillad majskyckling
    med ljummen primörsallad samt tomat och ruccolabearnaise
  • Veckans Under Ytan: Örtbakad Kolja
    med ljummen primörsallad samt dill och pepparrotshollandaise
  • Veckans Vegetariska: Honungsbakad
    Chevre med ljummen primörsallad och tzatsiki

La Fontana

  • Kycklingschnitzel med champinjonsås
    gröna ärter, och klyftpotatis
  • Stekt fläskkarré med ugnsgrillad
    potatis och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Grillad kycklinglårsfilé serveras
    med chilisky
  • Stekt strömming serveras med rårörda lingon
    & skirat smör
  • Pasta med ädelostsås

P2 Restaurang & Catering

  • Fisk- och skaldjurslasagne
    med ruccolacreme
  • Mozzarella- och soltomatfylld kyckling
    rostad potatis och basilikacreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Pasta med svamp, parmesan och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

More lunches available at

Tuesday, June 11