Lunch menu

Thursday, June 13

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé
    med citron- och örthollandaise samt rotfruktspytt
  • Gård: Kalvfärsbiff
    med baconcrunch, rosépepparsås och klyftpotatis
  • Äng: Gryta på garbanzobönor,
    chili och kummin serveras med örtbulgur
  • Pasta: Pestoslungad penne med fläskfilé
    oliver, kapris och paprika
  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete, rödlök
    och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Halstrad färsk laxfilé med örtcreme
    serveras med tomat- & basilikasallad & dillstekt potatis
  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax
    eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttfärslimpa med bacon & gurkmix
    samt gräddsås, lingon & inlagd gurka
  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg: Quornschnitzel med potatissallad
    rostad lök & pickles
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry
    & cocosmjölk
  • Pasta: med kyckling, strimlad salami
    soltorkad tomat & oregano
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött: Grillad majskyckling
    med ljummen primörsallad samt tomat och ruccolabearnaise
  • Veckans Under Ytan: Örtbakad Kolja
    med ljummen primörsallad samt dill och pepparrotshollandaise
  • Veckans Vegetariska: Honungsbakad
    chevre med ljummen primörsallad och tzatsiki

La Fontana

  • Rödvinsbrässerad nötköttsbringa
    med stekt potatis och aioli
  • Souvlakispett på karré
    med rostade grönsaker och tzatziki

Scandic Väst

  • Helbakad kotlettrad serveras
    med pepparsås
  • Panerad spätta serveras med remouladsås
  • Stekta nudlar med grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med blomkålspuré
    och citrusdressing
  • Levergryta med bacon, smålök
    och lingon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Pasta med svamp, parmesan
    och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fiskwallenbergare, potatis- &
    pepparrotspuré, sandefjordsås
  • Kycklingcurry, ingefära, koriander
    chili & ris.
  • Salladsbuffé, smör, hembakat bröd
    dessert & dagens soppa
  • Hamburgare, crème fraiche, rökt cheddarost
    isbergssallad, karamelliserad lök och sötpotatispommes
  • Vegetarisk – Kumminrostade knippmorötter
    aioli, rädisa, getost

More lunches available at

Thursday, June 13