Lunch menu

Monday, August 12

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung
    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sparris- och oreganofylld hokifilé
    med citronsås och stompad potatis
  • Gård: Pannbiff med stekt lök
    rårörda lingon och stekt potatis
  • Pasta: Penne Rigate
    med fläskfilé, röd pestosås och zucchini
  • Sallad: Potatissallad vinägrett
    med primörer, rökt laxcreme och pepparrot
  • Äng: Ostgratinerad blomkål
    med purjolök samt rotfruktsgratäng

Restaurang Chili & Lime

  • lasagne med tomat-, lök- & ruccolasallad
    ALT: vegetarisk lasagne
  • Ört- & vitlöksmarinerad svensk fläskkarré
    med cidersås, serveras med ugnsrostad potatis
  • Indisk: butter chicken
    Vegan: mattar palak
  • Poke bowl med yakiniku-biff
    lax eller halloumi på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med tartarsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé
    med remouladsås
  • Indisk kycklinggryta med naanbröd
    basmatiris & rajta
  • Veg: Indisk grönsaksgryta med strimlad
    quorn, naanbröd, basmatiris & rajta
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med strimlad rostbiff i ädelostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lättrökt pastramikotlett
    med rotfruktsgratäng och krydsky
  • Veckans Kött: Wallenbergare med lingon
    ärtor och skirat smör
  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat
    musslor och purjolök samt aioli
  • Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne
    med fänkålstzatsiki

La Fontana

  • Bräserad högrev med stekt
    potatis och rödvinssås
  • Kycklingschnitzel med varma grösaker
    och champinjonsås

Scandic Väst

  • Teriyakibakad kycklingklubba serveras
    med stekt ris och chilikräm
  • Halstrad torskfilé serveras med kapriskräm
  • Vegetarisk tacopaj

P2 Restaurang & Catering

  • Thaikycklinggryta med ris
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk svamplasagne
    med spenat och fetaost
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Oxbringa, pepparrotssås
    ångad morot, kokt potatis
  • Tikka Masala, naanbröd, ris
  • Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa
    alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes
  • Vegetarisk - Smörstekt rotselleri
    tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor
Monday, August 12