Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Monday, August 12
Brödernas kök
Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung
bulgur, stekta rotfrukter och kål
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Sparris- och oreganofylld hokifilé
med citronsås och stompad potatis
Gård: Pannbiff med stekt lök
rårörda lingon och stekt potatis
Pasta: Penne Rigate
med fläskfilé, röd pestosås och zucchini
Sallad: Potatissallad vinägrett
med primörer, rökt laxcreme och pepparrot
Äng: Ostgratinerad blomkål
med purjolök samt rotfruktsgratäng
Restaurang Chili & Lime
lasagne med tomat-, lök- & ruccolasallad
ALT: vegetarisk lasagne
Ört- & vitlöksmarinerad svensk fläskkarré
med cidersås, serveras med ugnsrostad potatis
Indisk: butter chicken
Vegan: mattar palak
Poke bowl med yakiniku-biff
lax eller halloumi på risbädd
asiatisk lunchbuffé
Fisk: sprödbakad torskfilé med tartarsås
serveras med kokt potatis & citron
Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
Veg 2: wokade äggnudlar
med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
grönsaker & currysås
Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
Restaurang Husman
Stekt panerad kummelfilé
med remouladsås
Indisk kycklinggryta med naanbröd
basmatiris & rajta
Veg: Indisk grönsaksgryta med strimlad
quorn, naanbröd, basmatiris & rajta
Wok: Fläskfilé med jordnötssås
Pasta: med strimlad rostbiff i ädelostsås
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Lättrökt pastramikotlett
med rotfruktsgratäng och krydsky
Veckans Kött: Wallenbergare med lingon
ärtor och skirat smör
Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat
musslor och purjolök samt aioli
Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne
med fänkålstzatsiki
La Fontana
Bräserad högrev med stekt
potatis och rödvinssås
Kycklingschnitzel med varma grösaker
och champinjonsås
Scandic Väst
Teriyakibakad kycklingklubba serveras
med stekt ris och chilikräm
Halstrad torskfilé serveras med kapriskräm
Vegetarisk tacopaj
P2 Restaurang & Catering
Thaikycklinggryta med ris
Panerad rödspätta med remouladsås
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Pasta Carbonara
Vegetarisk svamplasagne
med spenat och fetaost
Räksallad med sparris och ägg
Kycklingsallad med Caesardressing
HG PopUp
[hg] har popup på Nobeltorget 5, Vallastaden
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Oxbringa, pepparrotssås
ångad morot, kokt potatis
Tikka Masala, naanbröd, ris
Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa
alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes
Vegetarisk - Smörstekt rotselleri
tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor
Monday, August 12