Lunch menu

Wednesday, August 14

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad
    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad spätta med skagensås
    citron och dillslungad potatis
  • Gård: Cajunrubbad fläskytterfilé
    med chipotlemajonnäs och limerostad potatis
  • Äng: Broccolibiff med chipotlemajonnäs
    och limerostad potatis
  • Pasta: Penne Rigate med fläskfilé
    röd pestosås och zucchini
  • Sallad: Potatissallad vinägrett
    med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk färsbiff med sås på soltorkade
    tomater & salvia, serveras med lingon & potatismos eller kokt potatis
  • hemlagad pytt i panna, serveras
    med stekt ägg & inlagda rödbetor
  • Indisk: chicken masala
    vegan: dal tadka
  • Poke bowl med pankopanerad
    kycklingfilé, lax eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med tartarsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade
    grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med tryffelaioli
    BBQ-sås & stekt vitlökspotatis
  • Het Korvstroganoff med falukorv
    & chorizo samt ris
  • Veg: Pasta med valnötter, spenat
    & kvibille ädel
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, chili & vitlök
  • Pasta: med kyckling, soltorkad tomat
    & mozzarella
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med syrad spetskål
    och pepparrotssky samt slungade ruofrukter
  • Veckans Kött: Wallenbergare med lingon
    ärtor och skirat smör
  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat
    musslor och purjolök samt aioli
  • Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne
    med fänkålstzatsiki

La Fontana

  • Kalvytterfilé med duchessepotatis
    och rödvinssås
  • Kycklinglårfilé med stektpotatis
    och aioli

Scandic Väst

  • Grekiska biffar serveras
    med tzatziki
  • Pankopanerad kummel serveras
    med remouladsås och ärtor
  • Västerbottenpaj serveras med rödlök
    och cream fraiche

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinglasagne med fetaost
    och soltomatcreme
  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg
    och saltgurka
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk svamplasagne
    med spenat och fetaost
  • Kycklingsallad
    med Caesardressing
  • Räksallad med sparris och ägg

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjurspaella, paprikayoghurt
  • Pasta carbonara, äggula
    grana padano, griskind
  • Vegetarisk - Smörstekt rotselleri
    tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor
  • Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa
    alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes
Wednesday, August 14