Lunch menu

Friday, August 16

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxlasagne
    med spenat serveras med pepparrotsyoghurt
  • Gård: Paprikafylld kalvfärsbiff
    med gräddkokta kantareller och timjanpotatis
  • Äng: Krämig grönsaksgryta
    med fänkål, aubergine och tomat samt bulgur
  • Pasta: Penne Rigate
    med fläskfilé, röd pestosås och zucchini
  • Sallad: Potatissallad vinägrett
    med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad ryggbiff med bearnaisesås
    & picklad rödlök, serveras med stekt potatis
  • Ugnsgrillad laxfilé med skagensås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk: chicken masala
    Vegan: dal tadka
  • poke bowl med fläskkarré
    lax eller halloumi på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: Samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel
    med bearnaise, rödvinssås & ärtor
  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Entrecôte med chili & vitlök
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Sotad Briskett med bbq-bearnaise
    samt friterade rotfrukter och örtpesto
  • Veckans Kött: Wallenbergare med lingon
    ärtor och skirat smör
  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat
    musslor och purjolök samt aioli
  • Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne
    med fänkålstzatsiki

La Fontana

  • Black & white
  • Lammrostbiff & fläskfilé

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilémedaljong serveras
    med bearnaisesås stekta haricots verts med bacon
  • Fetaostbakad lax serveras med bulgursallad
  • Ratatouille serveras med ris

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav
    med potatismos och lingon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk svamplasagne
    med spenat och fetaost
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fiskburgare, crispsallad
    rom-& kaprissås, brioche, citron
  • Fläskschnitzel, kryddsmör
    rostad potatis, rödvinssås
  • Vegetarisk - Smörstekt rotselleri
    tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor
  • Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa
    alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes
Friday, August 16