Lunch menu

Tuesday, September 10

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon
    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé provencale
    med limeyoghurt samt örtris
  • Gård: Färsbiff med feta och soltorkad tomat
    samt basilikasås och potatisgratäng
  • Äng: Majsplättar med het bönsalsa
    och örtcreme
  • Pasta: Pasta linguine Bolognese
    på lamm och rosmarin samt grana padano
  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med färska
    champinjoner, örter, citron & vitlök
  • Indisk: nadan kozi curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Poke bowl med fläskkarré, lax eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med
    västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette
    potatismos samt bacon-& rödvinssås
  • Stekt strömming med potatismos
  • Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Grönsakswok med chili &
    cocosmjölk samt cashewnötter
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja
    vitlök & chili
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Riven karre med rökt paprika, chili
    och vitlök samt rostad potatis och tzatsiki
  • Veckans kött: hjort och vildsvinsköttbullar
    med äppelgräddsås, pressgurka och lingon samt potatispure
  • Veckans Under Ytan: fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: kikärtsbiff med tomat

La Fontana

  • Bräserad högrev med kokt potatis
    och rödvinssås
  • Köttfärssås med ris, pasta
    och varma grönsaker

Scandic Väst

  • Stekt fläsk serveras med löksås
    & lingon
  • Fiskgratäng toppad med räkor
  • med rostad paprikakräm
    Vitvinsbakad spetskål serveras

P2 Restaurang & Catering

  • Chiligryta med ris
  • Rökt laxlasagne med citroncrème
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Kallrökt lax med krassesås och kokt potatis
  • Falafel med kall gräslökssås och ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Halstrad kummel, potatis puré
    musselsås, friterad palsternacka
  • Skinkstek, gelé, gräddsås, kokt potatis
  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev
    saltgurka, BBQ-sås, gul lök, cheddar, gremolata pommes
  • Vegetarisk: Pizza, getost, päron och valnötter
Tuesday, September 10