Lunch menu

Wednesday, September 11

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad
    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad flundra
    med skirat smör, rödbetor, citron och potatispuré
  • Gård: Honungsstekt kycklinglårfilé
    med dijongräddsås och rosmarinpotatis
  • Äng: Gazpachobrässerad zucchini
    med potatispuré
  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm
    och rosmarin samt grana padano
  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Biff á la lindström (svensk blandfärs)
    med gräddsås, inlagd gurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis
  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: dal tadka
  • Poke bowl med pankopanerad kycklingfilé
    lax eller halloumi på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta
    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad gårdskarré med potatisgratäng
    & rödvinssky
  • Parmesangratinerad laxfilé med limecreme
    samt mango-& avocadosalladParmesangratinerad laxfilé med limecreme samt mango-& avocadosallad
  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"
    med hackade mandlar & basilika
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev med äppel & pepparrotchutney samt
    bakade höstgrönsaker och fänkålssky
  • Veckans kött: hjort och vildsvinsköttbullar
    med äppelgräddsås, pressgurka och lingon samt potatispure
  • Veckans Under Ytan: fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: kikärtsbiff med tomat

La Fontana

  • Lasagne al forno med coleslaw
  • Benfritt kycklinglårfilé med stekt
    potatis och ädelostsås

Scandic Väst

  • Klassisk kålpudding serveras
    med gräddsås & svartvinbärsgelé
  • Panerad spätta serveras
    med gribichesås
  • Tofu serveras med stekta grönsaker
    baba ganoushröra och tunnbröd

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsgratinerad falukorv med gurkmajonäs
    och potatismos
  • Panerad färsk sej med gräslökssås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Kallrökt lax med krassesås och kokt potatis
  • Falafel med kall gräslökssås och ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Sejrygg, pepparrot, brynt smör, kapris
  • Nattbakad rostbiff, remouladsås
    rotsaksgratäng
  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev
    saltgurka, BBQ-sås, gul lök, cheddar, gremolata pommes
  • Vegetarisk: Pizza, getost, päron och valnötter

More lunches available at

Wednesday, September 11