Lunch menu

Thursday, September 12

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad sejfilé med gräddstuvad spenat
    och örtsmörad potatis
  • Gård: Saltimbocca (lufttorkad skinka, salvia
    vitt vin) på fläskytterfilé samt risotto
  • Äng: Kryddig bönbiff med gräddstuvad
    spenat och örtsmörad potatis
  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm
    och rosmarin samt grana padano
  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel)
    med tillbehörsbuff
  • Italiensk kycklingfilé fylld med mozzarella
    salami & färsk basilika, serveras med vitlöksrostad potatis & äppelcidersås
  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: dal tadka
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax eller halloumi
    på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta
    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Svampsoppa samt pannkakor
    med sylt & grädde
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Levergryta med kapris & bacon samt ris
    eller kokt potatis
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
    eller soppa & pannkakor
  • Wok: Kyckling med färsk grön chili
    & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med stuvad savoykål och potarispure
  • Veckans kött: hjort och vildsvinsköttbullar
    med äppelgräddsås, pressgurka och lingon samt potatispure
  • Veckans Under Ytan: fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: kikärtsbiff med tomat

La Fontana

  • Entrecoté med ugnsgrillad potatis
    och pepparsås
  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis
    och hummersås

Scandic Väst

  • Brieostfylld kycklingfilé serveras
    med gorgonzolasås
  • Sesambakad lax serveras
    med stekta nudlar
  • Lasagne med spenat & mozzarella

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med pannkakor med sylt
    och grädde
  • Cocospanerad kycklingfilé
    med currycrème
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Kallrökt lax med krassesås
    och kokt potatis
  • Falafel med kall gräslökssås
    och ris
  • Räksallad med sparris
    och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kolja, rostad blomkål
    syrad gurkmajonnäs, mynta
  • Kalkonschnitzel, rödvinssås, rostade
    rotfrukter, citron- & svampsmör
  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev
    saltgurka, BBQ-sås, gul lök, cheddar, gremolata pommes
  • Vegetarisk: Pizza, getost, päron och valnötter
Thursday, September 12