Lunch menu

Friday, September 13

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli
    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxfylld rödspättafilé med syrlig
    limesås och ljummen bulgursallad
  • Gård: Husets hamburgare med bröd
    dressing, rödlök, saltgurka och klyftpotatis
  • Äng: Vårrulle sweet´n´sour med jasminris
  • Pasta: Pasta linguine Bolognese
    på lamm och rosmarin samt grana padano
  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad entrecôte med choronsås, serveras
    med friterade lökringar & stekt potatis
  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme
    serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: dal tadka
  • Poke bowl med fläskkarré, lax eller halloumi
    på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt
    vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med
    bearnaise, rödvinssås & ärtor
  • Köttfärspaj med chilicreme
    samt tomat-& löksallad
  • Veg: Spenat-& fetaostpaj med chilicreme
    samt tomat-& löksallad
  • Wok: Kyckling med svart peppar & strimlad lök
  • Pasta: med räkor & curry
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Bbq-sida med syrad äppelslaw samt
    kryddbakade rotfrukter och kumminsky
  • Veckans kött: hjort och vildsvinsköttbullar
    med äppelgräddsås, pressgurka och lingon samt potatispure
  • Veckans Under Ytan: fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: kikärtsbiff med tomat

La Fontana

  • Lafontanas huset hamburgare med stektfläsk
    briochebröd, pommes, ost och dressing

Scandic Väst

  • Kalvschnitzel serveras med café de paris
    smör & rödvinssås
  • Vitvinspocherad sej toppad med fänkål serveras
    med skaldjurssås
  • Vegetarisk pizza

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt fläskfile med grevé-
    och baconpuré
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Kallrökt lax med krassesås
    och kokt potatis
  • Falafel med kall gräslökssås och ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk- & skaldjurs bouillabaisse, saffrans aioli
  • Fläskfilé, körvelbearnaise, friterad
    schalottenlök, bakade tomater, rostad potatis
  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev
    saltgurka, BBQ-sås, gul lök, cheddar, gremolata pommes
  • Vegetarisk: Pizza, getost, päron och valnötter
Friday, September 13