Lunch menu

Thursday, September 19

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Panko- och parmesanbakad torskfilé
    med citrongräddsås och pestopotatis
  • Gård: Husets kycklinglasagne med chili- och limeaioli
    samt ärtskott
  • Äng: Vegetarisk lasagne med chili- och limeaioli
    samt ärtskott
  • Pasta: Pasta penne med fläskfilé, gorgonzola
    och oreganobakade tomater
  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad
    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
  • Ugnsbakad färsk laxfilé med ört-creme
    serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk: malabari chicken masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax
    eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Nattbakad kotlett med Cafe de Parissås
    & baconbrynta haricot verts
  • Veg: Tortellinigratäng med valnötter
    kvibille & spenat
  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry
    & cocosmjölk
  • Pasta: Tortellinigratäng med strimlad
    skinka & kvibille
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lasagne
  • Veckans Kött: Från Knorr till Tryne, utvalda
    detaljer av utegris serveras med slungad amandine och bakade morötter samt kryddsky
  • Veckans Under Ytan: Stekt Strömming
    med senap och pepparrot samt skirat smör, rårörda lingon och potatispure
  • Veckans Vegetariska: Balsamicobakade betor
    med sallad på linser, rostad paprika och spetskål samt ostcreme

La Fontana

  • Shishkebab med stekt potatis
    och tzatziki
  • Bräserad fransyska med timjan
    stekt potatis

Scandic Väst

  • Klassisk Boeuf bourguignon
  • Smörstekt spätta toppad med ägg
    & räkor serveras med skirat smör
  • Vegetarisk carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Majssoppa med örtmarinerade
    räkor samt bananchokladtårta
  • Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås
    och rostade rotsaker
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Parmesangratinerad rotselleri
    med ramslöksmajo
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad lubb, curryremoulad, kokt potatis
  • Boeuf Bourguignon
    smålök, rökt sidfäsk, champinjoner, potatispuré
  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, cole slaw
    getost, rödlök, sötpotatis pommes, brioche
  • Vegetarisk – Pad thai, oumph, pak shoi

Pinoccio

  • Plommonspäckad karre med kokt
    potatis och kantrellsås
  • Strimlad biff med färska
    grönsaker och ris
Thursday, September 19