Lunch menu

Wednesday, October 9

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad
    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fröpanerad kungsflundra med skagensås
    citron och dillkokt potatis
  • Gård: Kryddrubbad fläskkarré med skysås
    lökfräst bacon och potatispuré
  • Äng: Pankopanerad rotselleri med citronkesella
    och potatispuré
  • Pasta: Fusilli tricolore med rökt lax
    gräddkokt spenat och citronmascarpone

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk färsbiff med medelhavssås
    (soltorkad tomat), serveras med ugnsrostad klyftpotatis
  • Krämig biff stroganoff med färska
    champinjoner, serveras med pressgurka & ris
  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta med
    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med
    grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med potatismos, pepparsås
    pressgurka & gelé
  • Pulled pork med pitabröd, klyftpotatis
    coleslaw, BBQ-sås & vitlökssås
  • Veg: Tortellinigratäng med spenat
    kvibille ädel och hackade hasselnötter
  • Wok: Kyckling med thai basilika, färsk
    ingefära & chili
  • Pasta: Tortellinigratäng med strimlad
    skinka, kvibille ädel & spenat
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Emmentaler wurst med grädd-
    och baconsauterad savoykål samt potatispure
  • Veckans Kött: Wallenbergare med potatispure
    skirat smör och ärtor samt rårörda lingon
  • Veckans Under Ytan: Asiatiska fiskkakor
    med nudlar, bok choi och gröncurry
  • Veckans Vegetariska: Bönburgare med lökaioli
    och klyftpotatis samt spetskålssallad

La Fontana

  • Lasagne al forno på mozzarella och nötfärs
    Tillbehör: Coleslaw
  • Grillade kycklingspett med bearnaise
    aioli och klyftpotatis

Scandic Väst

  • Grillad fläskkotlett serveras
    med mangosalsa
  • Chili & pankopanerad kummel serveras
    med wasabikräm
  • Majsbiffar serveras
    med jalapeño kräm

P2 Restaurang & Catering

  • Bbq-ribs med äpple slaw
    och klyftpotatis
  • Teriyakilax med örtpotatispuré
    och sojasmör
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta med köttfärssås, parmesan
    och ruccola
  • Vegetarisk bolognese med parmesan
    och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Flundrarullader, varmrökt lax
    potatiskrokett, Sandefjordsås
  • Rödvinsbräserad kyckling, smålök
    rökt sidfläsk, champinjoner, potatis puré
  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, ädelost
    chilimajonnäs, tomat, gul lök, sötpotatispommes, brioche
  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, svampkräm
    brynt smör, lingon

Pinoccio

  • kalops med kokt potatis /
    ris samt rödbetor
  • kycklingbröstfilé med currydragonsås och ris
Wednesday, October 9