Lunch menu

Thursday, October 10

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur
    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Grovsaltbakad hokifilé med hummergräddsky
    och stekt grönsaksris
  • Gård: Kalvfärsbiff med kantarellsås, rårörda
    lingon samt råstekt potatis
  • Äng: Gratinerad blomkål toppad med
    rotfruktsjulienne samt dillkokt potatis
  • Pasta: Fusilli tricolore med rökt lax
    gräddkokt spenat och citronmascarpone

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)
    med tillbehörsbuffé
  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad
    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
  • Halstrad färsk laxfilé med kall örtsås
    serveras med dillstekt potatis
  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa samt
    pannkakor med sylt & grädde
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kalops med morötter, kokt potatis
    & rödbetor
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
    eller Ärtsoppa & pannkakor
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili
    & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med skånsk potatis,
    pressgurka och timjanssky
  • Veckans Kött: Wallenbergare med potatispure
    skirat smör och ärtor samt rårörda lingon
  • Veckans Under Ytan: Asiatiska fiskkakor
    med nudlar, bok choi och gröncurry
  • Veckans Vegetariska: Bönburgare med lökaioli
    och klyftpotatis samt spetskålssallad

La Fontana

  • Boeuf bourguignon med ris eller kokt
    potatis. Tillbehör: höstsallad
  • Ugnsgrillad laxsida med vitvinssås
    och kokt potatis

Scandic Väst

  • Teriyakimarinerad kycklingklubba
    serveras med tandorisås
  • Saffransdoftande fisk & skaldjursgryta
    serveras med aioli
  • Lins & grönsaksgryta

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingschnitzel med dragoncreme
  • Bacon- och jalapenokorv med potatismos
    och räksallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Vegetarisk bolognese med parmesan
    och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, potatis puré
    lingon, brynt smör
  • Äppelbräserad kotlett, gräddsås
    syltlök, rostade rotsaker
  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, ädelost
    chilimajonnäs, tomat, gul lök, sötpotatispommes, brioche
  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, svampkräm
    brynt smör, lingon

Pinoccio

  • Torskfilé serveras med couscous potatis
    samt limesås
  • Gulaschsoppa
Thursday, October 10