Lunch menu

Friday, October 11

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Räk- och laxfylld flundrafilé
    med citrongräddsås och purjopotatis
  • Gård: Husets panerade schnitzel
    med rödvinssås, kaprissmör och stekt potatis
  • Äng: Marockansk pepparhet gryta
    med aubergine, zucchini och cous-cous
  • Pasta: Fusilli tricolore med rökt lax
    gräddkokt spenat och citronmascarpone
  • DESSERT
    Vi bjuder på något hembakat till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda (ryggbiff med rödvinssås
    & potatismos, samt toppad med bacon), serveras med inlagd gurka
  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med kall örtsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssåswokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med
    bearnaise, rödvinssås & ärtor
  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs
    samt tillbehör
  • Wok: Kyckling med svart peppar
    portabello svamp & chili
  • Pasta: "Delicata" med salami, bacon
    strimlad lök & paprika
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kyckling med grönpeppargräddsås
    och potatisgratäng
  • Veckans Kött: Wallenbergare med potatispure
    skirat smör och ärtor samt rårörda lingon
  • Veckans Under Ytan: Asiatiska fiskkakor
    med nudlar, bok choi och gröncurry
  • Veckans Vegetariska: Bönburgare med lökaioli
    och klyftpotatis samt spetskålssallad

La Fontana

  • Grillad Entrecôte med smörstekta grönsaker,
    stekta potatisklyftor, rödvinssås och bearnaise

Scandic Väst

  • Klassisk osso buco på kalv
  • Rosépepparbakad lax serveras
    med sweetchilikräm
  • Panerad tofu med limekräm

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos, lingon
    ärtor och skirat smör
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta med köttfärssås, parmesan
    och ruccola
  • Vegetarisk bolognese med parmesan
    och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Räksallad med sparris
    och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fiskwallenbergare, brynt smör
    pepparrot, ärtor, potatis puré
  • Bräserad oxkind, potatisgratäng,
    rödvinssås, höstsvamp
  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, ädelost
    chilimajonnäs, tomat, gul lök, sötpotatispommes, brioche
  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, svampkräm
    brynt smör, lingon

Pinoccio

  • Husetschnitzel med stekt potatis
    och rödvinssås, bearnaisesås samt gröna ärtor
  • örtmarinerad lax serveras med kokt potatis
    samt majonässås

More lunches available at

Friday, October 11