Lunch menu

Thursday, November 7

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sparrisfylld kungsflundra med citron-
    och peppargräddsky samt rispilaff
  • Gård: Grillad kycklingfilé med balsamicosky
    tzatziki och klyftpotatis
  • Äng: Långbakad rotselleri med kummin
    pumpakärnor, tzatziki och rispilaff
  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé
    röd pesto och zucchini

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel)
    med tillbehörsbuffé
  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt
    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde
  • Chili- & limemarinerad kycklingfilé
    med vitlökscreme, serveras med ugnsrostad klyftpotatis
  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé
    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker
    & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Grönärtsoppa/Räksoppa, pannkakor
    m sylt & grädde
  • Italiensk kycklingfilé med parmesan & örter
    samt potatisgratäng
  • Husmans kroppkakor med skirat smör
    & rårörda lingon
  • Veg: Ostpanerad quornfilé m potatisgratäng
    & grilltomat eller soppa & pannkakor
  • Wok: Kyckling med svart peppar & vitlök
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med äppeltzatsiki
    och kryddsky
  • Veckans kött: vildsvinsburgare
  • Veckans under ytan: Lättrökt lax med ört
    och gräddkokt amandine
  • Veckans vegetariska: Moussaka med linser
    och rotfrukter samt citronaioli

La Fontana

  • Kalvschnitzel med champinjonsås
    och klyftpotatis
  • Orientaliska biffar med tzatziki
    och ugnsrostade grönsaker

Scandic Väst

  • Gulaschgryta serveras med smetana
  • Ugnsbakad långa serveras med vitvinssås
    & primörer
  • Grönärtsbiffar med smetana

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad fläskkarré med klyftpotatis
    och bearnaisesås
  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor
    med sylt och grädde
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Vildsvinspasta
  • Falafel med picklade grönsaker
    samt yoghurtsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Lax- & räkpasta, hummersås
    riven grana padano
  • Wallenbergare, gröna ärtor, lingon
    skirat smör, potatis puré
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev
    jalapeños, rödlök, västerbottenost, saltgurka, brioche, hamburger dressing, pommes
  • Vegetarisk: Pizza, valnötter, getost
    honung, inlagda päron

Pinoccio

  • Nöttstek med stekt potatis
    och champinjonsås
  • Ugnsbakad fisk serveras med kokt potatis
    och samt hollandaisesås
Thursday, November 7