Lunch menu

Monday, November 11

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung
    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad alaskafilé med räkor och sparris
    serveras med stompad potatis
  • Gård: Texas beef chili med guacamole
    nachos och rispilaff
  • Äng: Ingefärsstekt blomkål med guacamole
    nachos och rispilaff
  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky
    och rödlökssalsa

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta med nachochips
    & guacamole, serveras med ris
  • Ugnsgrillad svensk fläskkarré med portersås
    & äppelchutney, serveras med rostad potatis
  • Veg: pankopanerad halloumi med vitlökscreme
    serveras med ugnsrostad potatis
  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra med
    dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kåldolmar med gräddsås
    & rårörda lingon
  • Stekt panerad kummelfilé med remouladsås
  • Ugnstekt falukorv med senap, lök
    & gurkmix samt potatismos
  • Veg: Feta-& grönsaksfylld paprika
    med potatismos
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök
    & färsk ingefära
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med krämig tomatrisoni
    och rostade grönsaker samt timjanssky
  • Veckans kött: Secreto från glad utegris
    med rostade vintergrönsaker och örtsky
  • Veckans under ytan: Ugnsbakad långa
    med ägg kapris purjolök och brynt smör samt potatispuré
  • Veckans vegetariska: Kryddslungade betor
    med gratinerad chevre samt saltrostade frön

La Fontana

  • Kycklinggryta med ris
    och ugnsbakade grönsaker
  • Grillad lax med kokt potatis,citronklyfta
    och dillcréme
  • Chilikryddad köttfärs med nachos
    och bulgur

Scandic Väst

  • Grillad kycklingfilé serveras
    med rödvinssås
  • Smörbakad kummel toppad med räkor serveras
    med vitvinssås
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Lasagne med cole slaw
  • Stekt panerad rödspätta
    med kall dill- och örtsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Kroppkakor med skirat smör
    och lingon
  • Vegetarisk bönbiff med tzatziki
    och rostad potatis
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pasta casarecce, bakad fläsksida
    ädelostsås
  • Kyckling vindaloo, naan bröd,
    basmatiris
  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev
    saltgurka, rödlök, aioli, romansallad, cheddarost, pommes, brioche
  • Vegetarisk – Tortellini giganti, ricotta, spenat
    friterad grönkål

Pinoccio

  • Marinerad karré serveras med kokt potatis
    och champinjonsås
  • Pyttipanna Bellman(gräddstuvad) serveras
    med stekt ägg och rödbetor
Monday, November 11