Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Thursday, November 21
Brödernas kök
Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur
och tomatsallad
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Stekt pankopanerad kungsflundra
med örtmajonnäs, citron och kokt potatis
Gård: Porterstek på högrev med impotatis
(buljongkokt) och svart vinbärsgelé
Äng: Auberginerullader med rödbetshummus
och rostad potatis
Pasta: Krämig Penne toppad med lax, spenat
och mozzarella
Restaurang Chili & Lime
Kyckling-fajita (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
Mustig ungersk gulaschsoppa toppad
med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
Halstrad färsk laxfilé med dill-hollandaise
serveras med ugnsrostad potatis & lättfrästa haricots verts
Indisk: butter chicken
Vegan: mixed beans thoran
Asiatisk lunchbuffé
Veg 1: wokade grönsaker
med cashewnötter
Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker
samt vårrulle & jordnötssås
Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
grönsaker & currysås
Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
Restaurang Husman
Ärtsoppa/Tomatsoppa med krutonger
& parmesan, pannkakor m sylt & grädde
Nattbakad karré med potatisgratäng
& konjaksgräddsås
Veg: Ärt/Tomatsoppa med krutonger
& parmesan, pannkakor m sylt & grädde
Wok: Kyckling med cocosmjölk
& färsk röd chili
Pasta: med oxfilé & portabellosvamp
i gorgonzolasås
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Högrev med bakade rotfrukter, pepparsky
och stompad potatis
Veckans kött: helstekt kalvinnanlår
med blomkålscreme och rostad potatis samt fänkålssky
Veckans under ytan: Spättafile med ragu
på fänkål, potatis och babyspenat samt citron och lagerbladssås
Veckans Green Friday: Rostade lättrökta morötter
med potatisterrine, ärthummus och citronyoghurt
La Fontana
Husets krämiga Lasagne al forno
med coleslaw och höstsallad
Panerad Rödspätta med kokt potatis
och remouladsås
Scandic Väst
Cornflakes panerad kycklingfilé
serveras med sweetchilikräm
Örtbakad lax serveras med dillkräm
Rotsaksgratäng
P2 Restaurang & Catering
Viltfärsbiff
med enbärsgräddsås
Baconlindad bratwurst med potatismos
och gurkmajonnäs
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Pasta Carbonara
Vegetarisk currygryta med bönor
och linser samt ris
Räksallad med sparris och ägg
Kycklingsallad med Caesardressing
Viltfärsbiff
med enbärsgräddsås
Baconlindad bratwurst med potatismos
och gurkmajonnäs
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Pasta Carbonara
Vegetarisk currygryta med bönor
och linser samt ris
Räksallad med sparris och ägg
Kycklingsallad med Caesardressing
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
HG PopUp
[hg] har popup på Nobeltorget 5, Vallastaden
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Lax- & kräftfylld flundra, citronstomp
Sanderfjordsås
Kyckling escalope, café de Parissås
potatiskrokett, tomatsallad
Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev
Ädelost, dijonnäs, bifftomat, gul lök, brioche, sötpotatispommes
Vegetarisk: Pepparrostad rödbeta, dragon, friterad lök
Pinoccio
Wallenbergare serveras med mos
skirat smör samt lingon och gröna ärtor
Panerad kyckling filé med ris
och curry dragon sås
Thursday, November 21