Lunch menu

Thursday, November 21

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur
    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt pankopanerad kungsflundra
    med örtmajonnäs, citron och kokt potatis
  • Gård: Porterstek på högrev med impotatis
    (buljongkokt) och svart vinbärsgelé
  • Äng: Auberginerullader med rödbetshummus
    och rostad potatis
  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax, spenat
    och mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)
    med tillbehörsbuffé
  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad
    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
  • Halstrad färsk laxfilé med dill-hollandaise
    serveras med ugnsrostad potatis & lättfrästa haricots verts
  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Tomatsoppa med krutonger
    & parmesan, pannkakor m sylt & grädde
  • Nattbakad karré med potatisgratäng
    & konjaksgräddsås
  • Veg: Ärt/Tomatsoppa med krutonger
    & parmesan, pannkakor m sylt & grädde
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk
    & färsk röd chili
  • Pasta: med oxfilé & portabellosvamp
    i gorgonzolasås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev med bakade rotfrukter, pepparsky
    och stompad potatis
  • Veckans kött: helstekt kalvinnanlår
    med blomkålscreme och rostad potatis samt fänkålssky
  • Veckans under ytan: Spättafile med ragu
    på fänkål, potatis och babyspenat samt citron och lagerbladssås
  • Veckans Green Friday: Rostade lättrökta morötter
    med potatisterrine, ärthummus och citronyoghurt

La Fontana

  • Husets krämiga Lasagne al forno
    med coleslaw och höstsallad
  • Panerad Rödspätta med kokt potatis
    och remouladsås

Scandic Väst

  • Cornflakes panerad kycklingfilé
    serveras med sweetchilikräm
  • Örtbakad lax serveras med dillkräm
  • Rotsaksgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Viltfärsbiff
    med enbärsgräddsås
  • Baconlindad bratwurst med potatismos
    och gurkmajonnäs
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk currygryta med bönor
    och linser samt ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Viltfärsbiff
    med enbärsgräddsås
  • Baconlindad bratwurst med potatismos
    och gurkmajonnäs
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk currygryta med bönor
    och linser samt ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Lax- & kräftfylld flundra, citronstomp
    Sanderfjordsås
  • Kyckling escalope, café de Parissås
    potatiskrokett, tomatsallad
  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev
    Ädelost, dijonnäs, bifftomat, gul lök, brioche, sötpotatispommes
  • Vegetarisk: Pepparrostad rödbeta, dragon, friterad lök

Pinoccio

  • Wallenbergare serveras med mos
    skirat smör samt lingon och gröna ärtor
  • Panerad kyckling filé med ris
    och curry dragon sås
Thursday, November 21